17 Септември, 2017 05:45 9 258 24

Пет от най-неприятните професии на света (ВИДЕО)

  • неприятни-
  • професии-
  • работа-
  • кариера
Пет от най-неприятните професии на света (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Ако се оплаквате, че имате гадна работа, която може да се нареди сред най-неприятните и досадни просесии в света, то вижте по какъв начин си изкарват хляба някои хора:

Шофьор на такси

Да бъдеш шофьор на такси може да ви изглежда много приятна работа. Цял ден си навън, срещаш се с нови хора и слушаш забавни истории. Но помислете пак. По цял ден трябва да си навън, дори когато не искаш, да слушаш историите на различни непознати, които няма да срещнеш никога повече. С печалбата си трябва да пълниш резервоара и да ремонтираш амортизиращата се кола. Хората, които се качват в колата ти, са непознати и непредвидими и могат да те въвлекат и поставят в различни ситуации.

Работник в закусвалня за бързо хранене

Представете си, че по цял ден обслужвате стотици непознати хора, които не оценяват вашия труд и са изнервени, тъй като са гладни. И накрая се прибирате в къщи, миришещи на манджи. Добре дошли в света на работниците в закусвалните за бързо хранене. Проучванията сочат че повечето хора, които работят такъв тип работа, нямат за цел да имат дългосрочна кариера там.

Дресьор на крокодили

Повечето хора със сигурност не биха искали да си сложат главата между челюстите им. Но точно това е част от работата на дресьорите на крокодили. В зависимост от региона, в който работят, дресьорите на крокодили получават между 10 и 25 долара на час.

Инспектор на оборски тор

Има и такава работа. Тя със сигурност не е много приятна, но е много важна. Инспекторите на оборския тор тестват проби от изпражненията на животните, за да се уверят, че в тях няма бактерии и животното е напълно здраво. Анализът на оборския тор обикновено се извършва в специализирани за целта лаборатории.

Техник на преносими тоалетни

Техниците, които почистват преносимите тоалетни, всъщност имат много тежка задача. Като изключим неприятната миризма, има много технически параметри, които ако не бъдат извършени правилно, можете да бъдете залети със съдържанието от контейнера на тоалетната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даскъл

    36 7 Отговор
    Ако добавите и учител ще е още по-пълен списъкът с неприятните професии ...
  • 2 ВсичкоЕзарадиСухото

    18 3 Отговор
    Ако добавят и патоанатом, съдебен лекар също, според мен.
  • 3 Цецо

    9 15 Отговор
    Автомонтьор също е много гадна работа - по цял ден в масло, прах и боклуци, а риска нещо да не сработи или да стане грешка също не е за подценяване!
  • 4 БУК

    9 6 Отговор
    Много е гадно да си Президент или Цар!!!
  • 5 БУК

    22 2 Отговор
    Най-добре е да си ПОП!!!

    Коментиран от #8

  • 6 Гост

    42 1 Отговор
    Ама разбира се - у нас е пълно с дресьори на крокодили, инспектори на оборска тор и техници на преносими тоалетни!
    Като преписвате статии, поне се замисляйте дали имат нещо общо с животът у нас!!!
  • 7 PlimP

    20 0 Отговор
    леле, колко гади занимания, миньор, сапьор ит.н. са си живо развлечение
  • 8 ДЕДО ВЛАДИКА

    32 0 Отговор

    До коментар #5 от "БУК":

    А мислиш ли,че на ПОПА му е лесно ? Всички плачат , а той пее ???
  • 9 кучето шаро

    25 0 Отговор
    Работа ли е ,не ми го хвали ......
  • 10 шшш

    15 0 Отговор
    пропуснахте проститутка...

    Коментиран от #16

  • 11 Красо Зелето

    9 1 Отговор
    По-неприятна е да си гробар...
  • 12 Kcaniba

    11 13 Отговор
    Според мен няма по-неприятна, жалка, срамна, ниско платена и малоумна работа от платен рублараст. Плащат ти жълти копейки да плюеш по гейропата и ФАЩ, а в същото време най-големият ти блян е да емигрираш на Запад. Няма по-долни и низши същества от българските рублоидни болшевики и това е научно доказан факт.

    Коментиран от #20

  • 13 лала

    5 1 Отговор
    сервитьор!!!
  • 14 Габи

    8 2 Отговор
    Пропуснали сте компютърните тролове с фалшивите коментари и статии

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ЛА-22

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "шшш":

    Вярно е ...Трябва да мразиш секса , за да си проститутка..
    Не мога да се жертвам!
  • 17 гост

    3 3 Отговор
    А дупетат ?
  • 18 свет

    17 0 Отговор
    Всяка работа е неприятна. Самият факт, че си там, не по твое желание, и то от понеделник до петък по 9 часа, чисто и просто показва, че си роб. Ти не си свободен да разполагаш с времето си. Длъжен си да си там. Вярно, че не те бият с камшици, но това свобода ли е? Свободен си, когато сам решаваш в колко часа да станеш и какво да правиш на следващия ден. До тогава си роб и няма никакво значение колко голяма ти е заплатата.
  • 19 onq s konq

    10 1 Отговор
    А кво ше кажете за хигиенис у фантастико като мене ???? Иде ми да закова вратата на тоалетната с гредарски пирони !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Uflaf

    10 2 Отговор
    Адвокат. Няма родени безскруполни. Да вървиш срещу човешкото в теб заради пари. Единствено спечеленото през деня да те приспива вечер. Чичо Скрюч ряпа да яде .

    Коментиран от #23

  • 22 Радо

    9 0 Отговор
    Едно младо инженерче почнало работа във ВиК-ко и го зачислили към една ремонтна бригада. Станало авария, една шахта се напълнила с г..на, и един стар бригадир далдисал да оправи теча, и от време навреме се показвал на повърхността - и му искал на нашия човек да му подава различни видове ключове/инструменти...накрая отстранил аварията, качил се на повърхността, помолил го инженерчето да му запали една цигара и да му я подаде в устат, че бил целия г..нян, и му казал:
    - Учи занаята, момче, иначе цял живот ще подаваш ключове.
  • 23 Беершот

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Uflaf":

    Не слагай всички адвокати под един знаменател. Ще отговориш ли, кой не се ражда с желание за живот, хъс и мерак за победа и доказване, за благоденствие, дори ако трябва да потъпче други в името на своите идеали, правда и ценностна система? Гледам мотото на почти всички е - Няма да се откажа, изписано на английски never give up!
  • 24 Патриот

    1 0 Отговор
    журналист в България. това да чакаш чичко сорос да отпусне парици на шефа да ти хвърли стотитки за обяд срещу това да пишеш против волята си колко е хубаво да те порят отзад и колко добри са м....лите, които няколко пъти обират твоите родители пенсионери от село.

    А да си проститутка - хем те чешат, хем плащат. Е вече ако се падне някой голям размер... неприятно.