490 0

Пиян мъж откраднал количка за голф, за да закуси

Милена Трачева

Сутрешно приключение, включващо открадната голф количка и връзка сребристи балони, завързани за задната ѝ част, звучи като история с неприятен край. Още повече, когато главният герой в историята е озверял от глад пиян мъж, решен да закуси в 4 часа сутринта.

Пиян мъж, тръгнал именно на такова ранно приключение към най-близката закусвалня, е бил арестуван през уикенда за шофиране в нетрезво състояние и кражба на превозно средство от полицията в Нортхемптъншир, пише британското издание Metro.

Мъжът бил спрян от служителите на реда на магистрала край град Дейвънтри, след като вече бил закусил в близкия "Макдоналдс" и се бил отправил обратно към голф игрище в Южен Нортхемптъншир, откъдето по-късно съобщили за липсваща количка за голф.

"Неща като това сякаш се случват изключително рядко. В моята 13-годишна практика за пръв път чувам за подобен случай. Колегата ми, който е бил на смяна тогава и който е поел случая, каза, че ако не е бил там, със сигурност не би повярвал, че е станало", разказва специален инспектор Раусън пред вестника.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай