19 Септември, 2017 00:30 4 592 22

За щастлив брак изберете грозноват мъж

  • брак-
  • щастлив-
  • мъж-
  • красив
За щастлив брак изберете грозноват мъж - 1
Снимка: Shutterstock

За траен и щастлив брак е нужен неатрактивен мъж, доказаха учени от университета на щата Флорида. Причината е, че красавците най-често провалят връзката.

Те установили, че най-трайни, най-здрави и щастливи са браковете между привлекателна жена и некрасив мъж. Тайната на успеха на подобни връзки се крие в това, че мъжете, чиито жени са значително по-привлекателни от тях самите, по всякакъв начин се опитват да угодят на своите любими.

Те отрупват съпругите си с подаръци, поемат голяма част от домакинската работа и в леглото се стараят да се представят по най-добрия възможен начин. Поради всички тези причини не толкова красивите мъже правят жените си щастливи, а щастливата жена е гаранция за стабилен брак.

В изследването, проведено сред 130 двойки с брак около 30 години, била открита и обратна зависимост. Жените, които били по-неатрактивни от съпрузите си, живеели в постоянен стрес. Те се подлагали на жестоки диети, отделяли много време за физически упражнения и се стремели да бъдат по-сексапилни по всевъзможни начини.

Докато по-красивите от жените си мъже рядко помагали в домакинската работа и въобще не полагали старание в изграждането на отношенията с партньорката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    12 1 Отговор
    Интересно ми е да разбера "ония с коня" какво ще каже,че там с неговите комшии големи игри падат...

    Коментиран от #2

  • 2 ЖИДОМАСОВ ГРОБ

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vulpes":

    Стоян-Деса-Диди-Ани-Дошо-Стратокастрирания и катъра са фенове на еврейската (жидомасонска) линия, там има постоянен инцест с цел евреите да запазят земите и парите в семейството и да не се делят с чужди! Главното в еврейската игра е да запазиш всичко от дедите ти и да не го делиш като зестра с други! Затова братовчеди, братя-сестри, племенници се женят поголовно!!!!!

    Коментиран от #8, #19

  • 3 Факт

    5 1 Отговор
    Кво става тук?!..Пак същата история...
    Тази тема , вече я изяснихме...
  • 4 Morgoth

    10 1 Отговор
    Колко ще помага в къщи мъжа според мен зависи от жената, и то не от външния и вид. А стабилността на брака между грозен мъж и хубава жена идва от там, че мъжа няма да изневерява - просто няма да намери жена с която да си струва. Разбира се това всичкото е при условие, че хубавицата не го лишава от секс.
  • 5 Гост

    15 1 Отговор
    По-голяма кретения, не бях чел! Хората се женят ако се харесват!
    Що за идиотщина е това словоблудство, насърчаващо интересчийството?

    Коментиран от #6

  • 6 Morgoth

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Те се женят, защото се харесват, но след това идва съвместния живот в продължение на дълги години в които семейство не се запазва на база на отдавна заминалата любовната тръпка. Ежедневие, изкарване на достатъчно пари, постоянна домашна работа, редовен секс, поддръжка на достатъчно добра външност ... всичко което не е добре "смазано" може да доведе до неудовлетворение и съответно да избие в желание за изневяра. Ако това усещане е постоянно нищо не може да спаси брака. но ако е временно не особено атрактивния мъж на който не му се натискат постоянно разни мастии надали ще изневери.
    Но пък знае ли човек този външно неатрактивен мъж колко богат ще стане след време. Кинтите понякога са доста по-голям афродизиак от мускулите ;)
  • 7 Иоуееееее

    0 1 Отговор
    А може ли жена?
    Щото съм мъж и по мъже не си падам...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Татко Карло

    2 1 Отговор
    Пълни глупости, не може да има подобна зависимост. Как една красива жена ще е щастлива с грозноват мъж (освен ако друга негова черта не изпъква - като парите)? Все пак от малки момичетата се възпитават да чакат трепетно принца на бял кон да се появи в живота им. Надали ще са щастливи с някой грозноват принц. А ако жената не е щастлива как бракът ще бъде...?

    Коментиран от #12

  • 10 КОКЕТКА

    2 6 Отговор
    ХАХАХА,МОЯТ СИ МИ Е ХЕМ КРАСИВ,ХЕМ ВЕРЕН,ХЕМ ПОМАГА В КЪЩИ И ГЛЕДА ДЕЦАТА!Е,МОЖЕШЕ ДА ПЕЧЕЛИ МАЛКО ПОВЕЧКО,НО ПЪК В ЛЕГЛОТО Е ИСТИНСКИ ТИГЪР!В НАЧАЛОТО МУ ИЗНЕВЕРЯВАХ ПОНЯКОГА И ПОСЛЕ СЕ ЧУВСТВАХ УЖАСНО И ВИНАГИ ПЛАЧЕХ,ЗА ТОВА КАТО ГО УСЕТЯ И НЕГО ДА ШАВНЕ СИ ЗАТВАРЯМ ОЧИТЕ И МУ ПРОЩАВАМ,И ТОЙ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ И МИ Е ПРИЗНАТЕЛЕН И ПОСЛЕ МЕ ГЛЕЗИ СЪС СКЪПИ ПОДАРЪЦИ И ЕКСКУРЗИИ!

    Коментиран от #11

  • 11 ЪпсурТ

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "КОКЕТКА":

    Оле майко... :)) Това само мъж ,може да фантазира така...:))))
  • 12 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Татко Карло":

    Ти „ Пинокио ”ли си?...
  • 13 Радо

    3 1 Отговор
    Грозен, грозен - колко да е грозен? Може пък да му е голям **я! 20 и кусур санта старозагорска ланга, а!
  • 14 onq s konq

    8 2 Отговор
    За дълъг и щаслив брак е нужна грозовата жена но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО комшийката трябва да е като от корица на модно списание и да е дашна ! Е тва е рецептата ако питате мене !

    Коментиран от #15

  • 15 Без коня

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Ето Те...Ураааааа...Ех ....комшийкатааа
    ....Иии.., много поздрави на комшийката! :D
  • 16 Квазимодо

    3 2 Отговор
    Аз съм доста грозноват и няма да се оженя никога но имам огромен пе.ис и са го научили доста красиви жени или са чули вече за него. Разгонена ли е жената и с чудовище си ляга а аз мога да се похваля с доста красавици набучени на моя стълб, господ ми е взел доста от външния вид но ми е дал полови органи като за олимпиада.

    Коментиран от #17

  • 17 Въпросче

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Квазимодо":

    Само с красавици ли ?!....
  • 18 чичо

    4 1 Отговор
    Цапкам всичко ... без подбор... най-грознаа да се яви при мене!! Да не посочвам!!

    Коментиран от #20

  • 19 Vulpes

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЖИДОМАСОВ ГРОБ":

    В Добрич има един квартал "Рилци",там е така,чуждите не се приемат. Женят се само в квартала,даже възрастните хора ги насърчават на това! Ха ха ха
  • 20 леля

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "чичо":

    Ще бъдеш Рая !☺👍
  • 21 Патриот

    2 0 Отговор
    Забравяте основно женско правило : БОГАТ ГРОЗЕН НЯМА!!!

    Всъщност всеки е привлечен от красотата на противоположжият пол за да създаде съответно такова поколение - красиво. Което пък от своя страна има много по-голям шанс да продължи родът.
  • 22 XA XO XI XU XY XE XQ

    1 0 Отговор
    Така и правят женшинъй ХАХАХАХАХАХАХА