2 469 4

Да счупиш яйце и да откриеш... (ВИДЕО)

Странното яйце всъщност се получава при не толкова странни обстоятелства

Милена Трачева

Китаец, решен да си сготви нещо вкусно с яйца, остана много изненадан от онова, което откри под черупката на едно от яйцата.

Когато счупил яйцето, купено от близкия супермаркет, той ахнал. Вътре имало друго, по-малко яйце, пише UPI.

видео, заснето миналата седмица в китайския град Джънджоу, провинция Хънан, показва как съседите на мъжа са се събрали в дома му, за да видят невероятното яйце, скрило в себе си напълно оформено и нормално второ яйце, което се отличава от останалите единствено по малките си размери.

Собственикът на яйцето разказал пред местните медии, че съседите му били възхитени от любопитното откритие и останали на гости до късно през нощта онзи ден.

Мъжът се обърнал и към експерт, за да разбере на какво се дължи този феномен. Експертът му обяснил, че появата на яйце в яйцето може да се дължи на факта, че кокошката се е изплашила или е била стресирана докато първото яйце се е оформяло в тялото ѝ. Така е създала второ, което е попаднало във все още неоформеното първо яйце. Въпреки необичайния си вид и двете яйца са годни за консумация, успокоил го експертът.

Man cracks open egg to find second, smaller egg - A Chinese man cracked open an egg that he purchased from a ma... https://t.co/XFD83TMLTn

— Wikipedia Legal (@WikipediaLegal) September 15, 2017

Китай


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сойкаПРИСМЕХУЛКА
  Отговор
  1 13:34  19.09.17
  Пълни измишльотини. Поне можеше да си направи труда да намаже по-хубаво черупката на малкото яйце, за да му повярваме, че е било в голямото.

  Коментиран от #2

 • ДеФлОрАцИя
  Отговор
  2 13:35  19.09.17

  До коментар #1 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

  Да, наистина на едно място черупката на малкото яйце е суха.
 • Ташунко
  Отговор
  3 15:03  19.09.17
  И ко ся, матрьошки ли ша прам.
 • Гост
  Отговор
  4 16:36  19.09.17
  Матряйчки.

Напиши коментар:


Публикувай