9 321 2

Река от кръв потече от погребален дом (ВИДЕО)

Кървавата течност започнала да се стича по една от улиците на град Батън Руж, Луизиана

Милена Трачева

Река от кръв, като онези, които обикновено се появяват в зловещите филми на ужасите, потече по улица в американското градче Батън Руж, щата Луизиана, след като бликна от земята в двора на погребален дом.

Видеокадри, заснети от местния телевизионен канал WBRZ, показват смес от кръв и течност за балсамиране, която извира от погребалния дом и се лее надолу по улицата.

Колкото и смразяваща да изглежда случката, тя не е дело на зли свръхестествени същества или сили. Течността започнала да се излиза от подземен резервоар, в който собствениците на погребалния дом съхранявали излишния формалдехид, когато една от клапите на вентилационната система се запушила.

Кървавият поток бликал в продължение на не повече от 20 минути.

Властите в Батън Руж успокоили съгражданите си, че нито капка от кървавата течност не е попаднала в канализационната система на града.

И макар ситуацията бързо да била овладява, тя навлякла огромни проблеми на собствениците на погребалния дом, които се оказало, че наскоро са се нанесли и нямат правилните разрешителни, за да се занимават с този бизнес.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Бесен Язовец
    Отговор
    1 23:28  19.09.17
    Ще повърна егати гнусотията
  • 2 11:22  20.09.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай