2 606 3

3 неща, които да си повтаряте всеки ден

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Всеки човек е архитект на своята съдба. Поради това е важно да умеете да използвате най-силното оръжие: собствения си глас.

Този вътрешен глас ще ви помага да формулирате план и да „удавяте“ външните гласове, от които струи критика и негативизъм. Вашият глас притежава силата да стимулира вашата увереност и заедно с това ви проправя път сред неуспехите и върховете в живота.

Бъдете честни със себе си. Вашият глас звучи ли в синхрон с негативния тон на съмняващите се? Ако отговорът е да, трябва да препрограмирате начина си на мислене.

Предлагаме ви да си казвате 3 неща всеки ден. И така до края на живота ви.

1. Направи го сега

Отлагането е като плаващи пясъци. Ако свикнете с него, ще попаднете в неприятен капан. Всеки път ще търсите извинение. Така накрая ще се сбогувате с мечтите си.

Ако постоянно си казвате, че е ок да не правите нищо, следователно ще постигнете нищо. Вместо това позволете на вътрешния си глас да ви мотивира — от ранни зори до късни вечери.

2. Заслужавам това

Хората, които позволяват на мечтите им да се изплъзват, обикновено смятат, че не ги заслужават.

Ако сте от тях, спрете да се заблуждавате. Успехът не е само мечта, вие го заслужавате.

3. Знам, че мога

Страхът от провал, включително невъзможност да се възстановите след провал, е едно от най-големите препятствия по пътя към успеха. Можете да го преодолеете чрез вътрешния си глас.

Всеки има страхове. Ако им позволяваме обаче да ни парализират, те ще ни осигурят ежедневие, характеризиращо се с посредственост и отчаяние. Преодоляването на страх не се случва за една нощ. Може да се изискват допълнителни ресурси. Въпреки това трябва да положите усилия да ги отстраните от пътя си.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  1 11:02  22.09.17
  Нека все пак хората, които обмислят самоубийство да не си ги казват тези три неща.
 • Радо
  Отговор
  2 19:49  22.09.17
  Аз от сутринта само едно нещо си повтарям - "няма да пия, няма да пия..." - е не става и не става, по обяд вече съм на половин ока вино.
 • FUCK OF
  Отговор
  3 18:21  23.09.17
  НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ДА ПРАВИШ НЕЩО КОЕТО НЕ УМЕЕШ...... НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ ЛЮБИТЕЛИ СА ПАСТРОИЛИ НОЕВИЯ КОВЧЕГ.... А ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ СА ПОСТРОИЛИ ,,ТИТАНИК''

Напиши коментар:


Публикувай