2 389 7

ДесиСлава потвърди бременността си (СНИМКА)

Певицата и боксьорът Благой Найденов ще станат родители през януари

Милена Трачева

Певицата ДесиСлава отново ще стане майка. Тя и партньорът ѝ в живота - боксьорът Благой Найденов, очакват техният наследник да се роди през януари.

Това двамата споделиха пред списание „Love style” в първото си съвместно интервю.

„Бебето ни беше планирано. Истината е, че аз имах гинекологичен проблем. Не беше много сериозен, но трябваше да се направи интервенция, за да мога да забременея нормално. Процентът това да се случи обаче беше минимален. По тази причина, когато се случи, за мен беше неочаквано. Дори лекарите ми даваха 1-2 процента шанс да стане. Нашето бебе наистина е Божи дар!”, разкрива ДесиСлава.

Благой научил, че ще става татко в Куба, където бил на лагер, на рождения ден на своя баща. Бебето трябва да се появи на бял свят в частна болница, а майката иска това да стане по естествен начин. Боксьорът е категоричен, че ще присъства на самото раждане.

„Засега информацията ни е, че ще имаме момче. Честно да си призная, леко се разочаровах, но сега вече дори си мисля, че е по-добре”, обяснява певицата, която вече има едно дете. Синът ѝ Майки, преди два месеца навърши 16 години.

Благой няма предпочитания за пола, но тъй като любимата му и неговите родители искали момиченце, с Деси ще работят и за второ дете.

„Коментарите за разликата във възрастта ни не са ми се отразили по никакъв начин. Дори забравям, че тя е по-голяма от мен. Родителите ми я приеха много добре. Обичат я много, за тях тя е част от семейството”, обяснява спортистът.

Двойката засега не мисли да вдига сватба, защото смята, че тази формалност не е от значение за щастието на хората.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Спас
  Отговор
  1 11:32  20.09.17
  Браво, да са живи и здрави!
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  2 11:34  20.09.17
  Много съм развълнуван от новината...
 • 3 11:43  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 11:53  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • малкия принц
  Отговор
  5 13:02  20.09.17
  тоя ми изглежда на м...лче
 • 6 13:54  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • XYQ
  Отговор
  7 17:19  20.09.17
  ПАРАНТИЯ

Напиши коментар:


Публикувай