27 Септември, 2017 00:30 24 028 31

4 малко популярни секс техники

  • секс-
  • техники-
  • фистинг-
  • римминг-
  • садо-мазохизъм-
  • фетиш
4 малко популярни секс техники - 1
Снимка: Shutterstock

В заобикалящия ни свят, сексът е неизменен спътник на всяко живо същество. Разбира се, при хората съществуват различни начини за постигане на сексуално удовлетворение. Някои от методиките са всеобщо известни, други по-малко познати, а трети остават табу за голяма част от хората практикуващи секс. Ето някои по-специфични сексуални техники като фистинг, римминг, кътинг, шейвинг, и какво представляват те.

1. Фистинг (Fisting)

Фистингът представлява вид сексуална игра, при която се осъществява юмручно разпъване на аналният пръстен (при мъжете и жените) и вагината (при жените), като следва дълбоко проникване на ръце или други едри предмети. Практикува се от хората, почитатели на садо-мазохистичните фетиши. Обикновено като подпомагащи средства се ползват лубриканти и друг тип смазващи продукти. Големината на въвежданите вагинално предмети, достига до глава на възрастен човек. Разбира се, преценката за практикуването на тази сексуална техника е съвсем индивидуална и става само със съгласието на двамата партньори.

3. Римминг (Rimming)
Представлява вид сексуална игра, при която единият партньор осъществява игра с езика си в аналната област на другия партньор. Обикновено този тип сексуална игра е една от най-предпочитаните и възбуждащи игри, особено преди пристъпване към анален секс. Предпочита се от всички. И се прави от почти всички двойки. Техниката е безопасна, особено, когато се касае за такава игра между постоянни партньори, които поддържат добра лична хигиена. Така рискът от пренос на различни заболявания се свежда до минимум, а и удоволствието от допира с чисто, ухаещо тяло е истински. Една от опасностите, която крие риммингът, е попадането на чревни паразити или бактерии, във вашата устна кухина, когато вашият партньор или партньорка са с паразитоносителство или бактериална инфекция, но и двамата не подозирате това. Бъдете предпазливи и практикувайте тази техника само с човек, на когото може да се вярва.

3. Кътинг (Cutting)

Това е форма на секс фетиш, която се използува от практикуващите садо-мазохизъм, за получаване на удовлетворение от сексуален характер.
Тя представлява рязане на кожата с различни остри предмети – ножове, скалпели, бръснарски ножчета, бръсначи, стъкла, пластмаси и др., от което двамата партньори получават сексуална възбуда.

При този вид фетиш има реална опасност от няколко типа инфекции, особено ако предметите, с които се осъществява, не са стерилни, а също и чистотата на кожната повърхност е относителна. Известно е, че въвеждането им в тялото или повърхностното им ползуване, води до формирането на рани, които могат да са с различна форма, размер, големина, дълбочина и разположение. Задължителен елемент при този фетиш е кървенето. Някои от сексолозите, считат, че именно изтичането на кръвта довежда до сексуален екстаз.

Въпреки това, когато го практикувате, не пропускайте няколко основни правила: стерилни предмети; добре почистена кожа; желателно е поне единият да ползва стерилни ръкавици, както и дезинфектант. Често обаче, поради особеното екстатично състояние, в което се намират двамата партньори, тези съвети се подминават.

4. Шейвинг

Шейвингът е често срещана сексуална игра, при която двамата партньори осъществяват бръснене на различни части от тялото, от което получават сексуална наслада. Ако се спазват условията на стерилност, чистота на приборите, както и отделни прибори, то рискът от инфекция практически не съществува, тъй като този акт няма за цел да доведе до нараняване на кожата. Редките порязвания, на които всеки от нас е свидетел в ежедневното си бръснене, са лесно преодолими. Все пак спазвайте основните правила на чистотата и проблем при този тип сексуална игра няма да имате. Като цяло – този тип игра е доста приятна, доставя удоволствие от общуването с тялото на партньора, и освен това е с хигиеничен характер.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Vulpes

    33 5 Отговор
    Squirt-Метод за предизвикване на силна еяколация при жените,който се осъществява от пръстите на партньора масажирайки ......аре стига ви толкова! (Не при всички е същото,но имах една приятелка дето хвърляше за световно)

    Коментиран от #3

  • 3 Незапозната

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Vulpes":

    Аха.....„ Не при всички е същото ”....
    Следователно : Зависи от жената ,не от уменията на партньора !...

    Коментиран от #5

  • 4 ХГВЦ

    69 1 Отговор
    бе най си предпочитам духинг и шибинг
  • 5 Vulpes

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "Незапозната":

    Аз мога да ти кажа и коя е причината да не е при всяка жена,а тя е доста елементарна....трябва да се отпуснеш изцяло в ръцете на партньора си,а не да се притесняваш,че навсякъде ще стане мазало.
  • 6 Психиатър

    32 10 Отговор
    Шизофренията се наблюдава от хиляди години и тия, а и не само с това заболяване-и с други подобни, правят какви ли не извращения гнусни, жестоки и отвратителни !

    И вместо да ги "затваряме", където им е мястото, ние им "популяризираме" извършеното от болните им мозъци с подобни теми.

    Хора войните, религиите, политиката, извръщанията и престъпленията са дело точно на такива хора. Позор!

    Коментиран от #9

  • 7 Радо

    19 1 Отговор
    Ако ше прайм шейвинг с бръсначи, като от едно време - отказвам се категорично!!!
  • 8 дедо стефчо

    66 1 Отговор
    Като се бръсна с бръснача сутрин не знаех, че продължавам да имам сексуален живот.... Аз си мислех, че съм кротък пенсионер ... :)
  • 9 Трифонов

    17 24 Отговор

    До коментар #6 от "Психиатър":

    Кардинално не са ти ясни нещата!!! Религията е дело на такива, като теб. А за всичко останало, включително за войните, е виновна религията. При това, предимно християнската религия... твоята религия!!! Набийте си следното нещо в простите, балкански кратуни: "Беден е този, чието щастие зависи от разрешението на другиго!!!"
    Само помислете какво представлява религията:
    "Че съществува невидим човек... горе на небето, който следи всяко наше действие, поглед или помисъл всеки ден, всеки час, всеки миг... И този човек има специален списък с десет конкретни неща, които не иска да правим! И ако направим което и да е от тези неща, този човек има специално място... пълно с огън, с жупел и с дяволи с тризъбци, които са се надвесили над клокочещи казани, където ще ни изпрати да се пържим, да горим и да се задушаваме... до края на вечността... Но този човек ни обича..."
    Хора... живеем в 21 век. Науката до момента обясни 90 % от нещата, които религиите твърдяха, че са божии дела. Нали не вярвате сериозно, че няма да обяснят и останалите 10% в съвсем скоро време. Не бъдете глупави! Битката трябва да бъде за пълно премахване на зависимостта на човеците от религиозни вярвания от всякакъв тип. Едва тогава ще бъдем наистина свободни и ще можем да видим истинския потенциал на човешкия интелект и душевност! Унищожете религиите! Те ви правят роби!

    Коментиран от #10, #13, #14, #23, #28, #30, #31

  • 10 Кой,кой...???

    20 6 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    В такива моменти искам да видя, кой стои зад този пост...
  • 11 Дедо ви

    38 3 Отговор
    Щото съм стар, грозен и прост съм фен на кръчминга !....
  • 12 Хасан

    28 5 Отговор
    Абе какво му е лошото на секса,че измисляте разни извращения...
  • 13 НЯКОЙ СИ

    29 4 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    АЗ СИ ПАДАМ МАЛКО АТЕИСТ,НО ТОВА НЕ МИ ПРЕЧИ ДА СПАЗВАМ 10 -Е БОЖИ ЗАПОВЕДИ........
    ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЛАГОЧЕСТИВО И БЕЗ ДА Е ВЯРВАЩ И ДЪЛБОКО РЕЛИГИОЗЕН
  • 14 Morgoth

    18 3 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Няма общество без религия. Част от хората имат психологическа нужда да дадат вярата си на нещо. Такива хора в атеистично общество започват да вярват в идиотщини като кемтрейлс. А самото общество е заплашено от навлизане на чужди агресивни религии, които водят със себе си не само бога или боговете си, но и цялостна промяна в бита и културата, които в повечето случаи са ретроградни.
  • 15 редовен гост

    9 7 Отговор
    Не може всеки ден да ни заливате с секс новини и техники.Направете го като препратки за тези които се интересуват.
  • 16 Факт

    20 1 Отговор
    Заразна патология - изкривено мислене , „надскачане” на природата...
    Поколенията порастват и се „ОГРАМОТЯВАТ” по този начин !!!..
    Няма спиране....Няма....
  • 17 ЗИГМУНД ФРОЙД

    29 2 Отговор
    КОГАТО ИМА ДУХОВНА ВРЪЗКА И ЧУВСТВА МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА ПРИ СЕКС ДОРИ И НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНАТА ПОЗА Е ДОСТАТЪЧНА ЗА СВРЪХ ОРГАЗЪМ И ПРИ ДВАМАТА,КОГАТО ОБАЧЕ ЛИПСВАТ,ХОРАТА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ ИЗНАСИЛВАТ ТЕЛАТА ЗА ДА ПОЛУЧАТ НЯКАКВА ОБРАТНА ВРЪЗКА,КАТО НАПРИМЕР ФИЛМА "ГОРЧИВА ЛУНА",И В КРАЙНА СМЕТКА ПАК СИ ОМРЪЗВАТ И РАЗДЕЛЯТ,ТАКА ЧЕ ЗАЛОЖЕТЕ НА ИСТИНСКОТО ХАРЕСВАНЕ И ВЗАИМНО ПРИВЛИЧАНЕ ОТКОЛКОТО НА РАЗНИ ИГРАЧКИ И АЛТЕРНАТИВНИ МЕТОДИ!

    Коментиран от #27

  • 18 onq s konq

    16 4 Отговор
    Ръкопенисомасажинг е наи-доброто щото винаги си разполагаш с него ! Ас лично го практикувам често!

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 един

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    И кои са предимствата-ч.каш си която искаш,никоя не ти отказва,няма опасност от зарази.Недостатък-няма с кого да си приказваш.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ДеФлОрАцИя

    14 3 Отговор
    Най обичам да правя шейвинг на мъжо и той на мене. Я му бръснем гърбо, после той ми бръсне мустако. И двамата получаваме спонтанни оргазми от самобръсначките.
  • 23 Психиатър

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Първо не бъди толкова сигурен, че не са ми ясни нещата, второ не се дръж нападателно арогантно без да е имало повод за това.

    Като цяло това което казваш е относително вярно в така компилираното обобщение което правиш и признавам, че не е лишено от смисъл.

    Но ако познаваше повече човешките поведенчески модели, така както аз, щеше да се съгласиш с моята теза-поне в това, което съм изложил като компилирано обобщение.

    Но няма как в два реда да ти преразкажа това, върху което от дълги години работя, изучавам и изследвам.
  • 24 уникум

    0 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: 4 Малко популярни"

    "Публикувано във факти.бг: Предпочита се от всички. И се прави от почти всички двойки."
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Чакаленко

    2 1 Отговор
    Вени, поздрави за статията!:)
    Научих нови неща...:)))
  • 27 Елиана Секулович

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "ЗИГМУНД ФРОЙД":

    О, да прав си!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Cooperist

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Бро много ти е тясна кутията
  • 31 Слави

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Ех Трифонов,горко ти,поне да си добър човек,ама надали! Иначе за религията си прав,тя е от дявола,вярата е от Бога пич! Колкото до науката,коя точно имаш в предвид,тази дето говори за еволюция,динозаври и мильони години,ха,ха,лека нощ деца е в осем без десет. Иначе науката(истинската)продължава да преоткрива Божията направа на всичко,за съжаление интелектуалци като теб никога няма да го разберат!