1 328 0

Селена Гомес започна снимки във филм на Уди Алън (СНИМКИ)

Тя вече се появи на снимачната площадка на т. нар. Неизвестният филм

Милена Трачева

Селена Гомес със сигурност се е възстановила от бъбречната трансплантация, която наскоро претърпя, защото вече е изцяло погълната от снимките на новия филм на Уди Алън, в който участва.

Папараците не пропуснаха възможността да заснемат появата ѝ в неозаглавената все още драма на талантливия режисьор и продуцент, която се снима в Гринуич Вилидж в Манхатън.

Тази седмица 25-годишната поп дива подгизна до кости на снимачната площадка, облечена с бяла тениска под оранжево яке, впити сини дънки и бели маратонки. Въпреки че в града на Голямата ябълка грееше слънце, на оживената улица, по която крачеше младата актриса се изливаше проливен дъжд. В кадъра е измокрената Селена, а след нея е сценичният й партньор Тимъти Чаламет.

Верен на своята традиция, режисьорът отказва да разкрие заглавието на бъдещия си филм. Засега лентата се нарича "Неизвестният филм на Уди Алън". Премиерата трябва да бъде в края на 2018 г.

Във филма е задействана цяла армия от звезди — Кели Рорбах, Ел Фанинг, Лив Шрайбър, Джуд Лоу, Ребека Хоул, Диего Луна плюс Селена Гомес. Всички те съвсем скоро ще застанат пред камерата на легендарния режисьор.Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай