Last news in Fakti

22 Септември, 2017 17:59 2 733 1

Арестуваха 60-годишен забивал клечки за зъби в седалките на автобуси

  • абтобус-
  • седалки-
  • клечки за зъби-
  • арестуван-
  • мъж-
  • сингапур

Мъжът наблюдавал реакциите на пътниците и се забавлявал

60-годишен мъж е бил арестуван по обвинение в забиване на клечки за зъби в седалките на автобусите и умишлено нараняване на задните части на пътниците, пише британският вестник Metro.

Лим Лай Сенг бил заловен от властите в Сингапур. Пред съда, полицията заявила, че възрастният мъж е извършил противообщественото престъпление четири пъти през лятото на тази година, като забивал по три клечки във всяка една от седалките на автобусите, обслужващи натоварена линия на обществения транспорт. След това мъжът наблюдавал реакциите на хората и се забавлявал от тяхното страдание.

От автобусната компания SBS Transit SG, вандалските прояви на мъжа са стрували около 1300 долара, тъй като всяка надупчена седалка е трябвало да бъде претапицирана.

Местните медии не съобщават колко хора са пострадали от действията на господин Лим и в каква степен са били нараняванията им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Гледай,гледай, какви ги е вършил у Сингапур господин Лин Лай Но ? Защо ми се струва, че давате просто лоша идея на нашенци ?