15 319 9

Покойната годеница на Джим Кери: Ти ме унищожи!

Обвинителната бележка описва ужасния свят, в който актьорът е въвел половинката си

Милена Трачева

Уличаваща бележка, написана от покойната годеница на Джим Кери, обвинява актьора, че е съсипал живота на любимата си.

Катриона Уайт написала гневното и пълно с обвинения, писмо две години преди смъртта си.

Сега то се появява публично, след като влезе като улика в съда, по дело, заведено срещу актьора от семейството на покойната, пише в. Independent.

В него Уайт обвинява Кери, че е съсипал живота ѝ, като пише: "Ти ми лепна hsv и hpv (медицинските съкращения за Херпес Симплекс), искам да се извиниш за това, защото ти трябва да съжаляваш за това. Искам да разбереш, че колкото и дребно да ти изглежда това, то разрушава и съсипва живота на едно момиче. Ти ме въведе в свят на кокаин, проституция, психически разстройства и болести. "

Тя описва своя разрушен вътрешен свят така: "Ти ме захвърли веднага щом изсмука и последната останала частица от мен, която струваше нещо. Преди теб, може и да не съм имала много, но имах уважение, бях щастлив човек. Обичах живота, бях уверена в себе си, харесвах се и се гордеех с повечето си решения. После те срещнах."

Не е ясно дали тази бележка, получена сега от в. Daily Mail, е била изпратена и до Кери по онова време.

Актьорът твърди, че семейството на покойната му годеница го изнудва, използвайки смъртта на дъщеря си. Ето защо отказва да плати паричния иск, който са завели срещу него, твърдейки, че им е помагал достатъчно.

Снимка: Архив АР/БТА

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 20:35  01.10.17
  Този е смешник и киното и в живота!

  Коментиран от #2

 • Мъка
  Отговор
  2 20:43  01.10.17

  До коментар #1 от "Иван":

  Щото ти си много хубав!!! Не може да говориш за човек на който си гледал няколко от филмите му и да правиш изводи какъв е всъщност. А едва ли го познаваш лично!
 • Рав4 за нови дюзи
  Отговор
  3 20:51  01.10.17
  Почерка в писмото е на Уайт.
 • гост
  Отговор
  4 10:13  02.10.17
  Като не й е харесвало и не е била тя, да си е тръгнала и да се е съхранила. Много е лесно да кажеш, че някой ти е виновен, някой ти е взел дъха за живот и някой те е съсипал психически. По-скоро не можеш да се справиш с трудност, макар и да го твърдиш, не можеш да се съхраниш, макар и да претендираш, че си силна и уверена жена. Е, това е резултата. Въобще не е негативно написано, като изключим болестта. Та щом е направил достатъчно за роднините, няма да плаща повече. Достатъчно му е да живее със скръбта.

 • Аз Варна
  Отговор
  5 12:39  02.10.17
  Господи,толкова е младо това момиче,жалко за погубения живот.Дано да почива в мир!Човек трябва да е отговорен не само за себе си,но и за своя партньор.Това с което я е заразил и опорочил с дрога е осъдително.Дали си е струвало.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  6 16:27  02.10.17
  Нашите чалгаджийки да си направят ревизия на живота до сега,сигурно са пробвали от всичко описано от горкото момиче.Бог да пази душата и..
 • propov
  Отговор
  7 20:31  02.10.17
  Абе тия жени като почнат да реват... ами хем искат някой да ги хрантути, хем им съсипал живота. Човека е човек, защото ИМА право на избор. Ама при жените не съм съвесем сигурен... . Като не те кефи човека до теб и живота с него, напускаш го. Ако не можеш да се оправяш сам/сама, намираш друг да му се лепнеш. Ама доста от жените ги е страх от промени и се скриват зад клишето " Ама аз го обичам" и сами се прецакват така. Повтарям - всеки човек има право на избор, основно това ни отличава от животните. Ама то жената дали е човек...

  Коментиран от #8

 • Боби62
  Отговор
  8 22:42  02.10.17

  До коментар #7 от "propov":

  Не ми се коментира написаното от теб пък и не ми се влиза в безмеслени дебати щото не мисля, че ще ме разбереш. На бих те попитал........ Знаеш ли какъв е смисълът на думички като : ЛОЯЛНОС, УВАЖЕНИЕ, СЪПРИЧАСНОСТ, ЛЮБОВ, САМОЖЕРТВА ??? ОБИЧАЛ ли си ИСТЕНСКИ ? Правил ли си някого ЩАСТЛИВ ? Не ми отговаряй ..........отговорът най-вероятно е не !
 • 9 09:55  03.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай