Last news in Fakti

3 Октомври, 2017 16:19 1 414 0

Романтичен жираф помогна на мъж да предложи брак (СНИМКИ)

  • жираф-
  • предложение за брак-
  • сащ-
  • романтично-
  • пръстен-
  • дикерсън-
  • зоопарк

За осъществяването на плана, мъжът получил подкрепата на служители в местния зоопарк

Услужлив жираф с романтична душа помогна на един влюбен мъж да направи изненадващо и мило предложение за брак на приятелката си.

Жирафът Мили от зоологическата градина Дикерсън се оказа в центъра на добре замислен план, съставен от изобретателния Коуди Хол от щата Мисури, за да поиска ръката на любимата си, пише информационният сайт News Leader.

Служителите в зоопарка с радост се съгласили да помогнат на Коуди.

В неделя те поставили въженце около врата на Мили, на което завързали годежен пръстен и зачакали Коуди и приятелката му Макайла Блейки да се появят.

Когато двойката отишла, служителите на зоопарка им предложили малка екскурзия. Преди да приключат с обиколката, те предложили на младата дама да нахрани жирафа.

Гледачите обяснили как точно трябва да се нахрани жирафа и показали на момичето няколко упражнения за това, като накрая подали на Макайла зелена клонка и я подканили да я подаде на жирафа. Когато Мили се навела, за да хапне от свежите листа, въженцето с годежния пръстен се спуснало по врата ѝ право пред удивения поглед на момичето, в чиито крака Коуди вече бил коленичил и задавал въпроса: "Ще се омъжиш ли за мен?"

Сега Коуди и Макайла планират пролетна сватба в църквата, където се срещнали за пръв път.

Зоопаркът в град Дикерсън публикува снимки от нестандартното предложение за брак в официалната си страница във Facebook, към които написа, че служителите му се надяват Мили да бъде поканена на сватбата.

"Поздравления за Коуди и Макайла. Мислим, че Мили трябва да бъде вашата почетна шаферка, която да пази и носи пръстените в големия и важен ден."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА