Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 00:30 21 215 13

7 правила при сваляне на мъже

  • секс-
  • сваляне-
  • мъже-
  • плячка-
  • чувство за хумор
7 правила при сваляне на мъже - 1
Снимка: Shutterstock

Макар, че не всички мъже са еднакви, все пак има някои определени методи, които гарантират успех сред повечето, ако сте решили да ги спечелите. Ето няколко основни практически съвета как да привлечете един мъж:

1. Влезте в ролята на плячка

Мъжът е ловец, това е в природата му още от времената, когато жената е стояла в пещерата, а той е отивал да убие нещо, което тя да приготви за обяд. Мъжът, разбира се, е ловец не само на обяда си, а и на жени - това е кодирано в ума му и няма как да избяга от това, дори да е пасивен като характер и поведение. А това означава, че трябва вие да сте плячката - да го подмамите, да го впечатлите, така че да ви пожелае, а след това да му дадете възможността да ви преследва, което обаче не означава да се дърпате с месеци, защото мъжът е ловец, но лесно се отегчава, така че е добре да му давате все пак сигнали, че е на прав път.

2. Мълчанието е злато

Приказливите жени понякога лесно впечатляват мъжете, особено ако са с дар слово и чувство за хумор. Истината обаче е, че повечето мъже предпочитат по-мълчаливите и енигматични дами. Гръмогласните и прекалено словоохотливи жени дразнят мъжете, а по-тихите и мистериозни жени са им значително по-интересни.

3. Без закачки

Съветът да флиртувате с приятелите на своя обект, за да го накарате да ревнува, е напълно погрешен. Закачките с други ще оставят впечатление, че нямате намерения само към него, и дори, че имате фриволно и прекалено освободено поведение. А така е твърде вероятно да изгубите вниманието и желанието му към вас.

4. Не крийте своите странности

Повечето мъже обичат малките чудатости, които всъщност ни правят такива, каквито сме. Много мъже смятат за чаровно, ако имате инфантилно бижу, смеете се на нетрадиционни шеги или пък имате странен прякор. Това, разбира се, не значи, че трябва умишлено да сте по-ексцентрични и чудати, отколкото реално сте, а само да не се притеснявате да покажете истинската си същност.

5. Проявете инициатива

Въпреки че мъжете не обичат някой да изземва активната им функция в един флирт, това съвсем не означава, че не харесват инициативността, пише woman.bg. Не е никак лошо вие да го поканите на среща, а след време да му подарите нещо, което знаете, че ще го зарадва - егото му ще бъде погъделичкано, защото сте се поинтересували от неговите интереси и вкусове.

6. Слушайте го

Факт е, че повечето жени говорят значително повече от мъжете, а често мъжете имат нужда да бъдат изслушани - да ги попитате нещо лично, да покажете, че са ви интересни, че сте загрижени за тях, че харесвате историите им, че ги смятате за умни.

7. Оценете чувството му за хумор

Мъжете обожават да оценявате чувството им за хумор. Не е нужно да се смеете истерично на всяка тяхна глупава шега, но разбирането на хумора им е огромна стъпка към успеха. Неслучайно е казано, че хората се сближават, когато ги разсмиват едни и същи неща. А когато се смеете заедно, следващите крачки към сближаване се правят значително по-лесно.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иде Я

    25 6 Отговор
    А мое ли да купите бутилка Джак, Джони или Джеймисън и да направите овчарски скок, вместо 7-те стъпки?!
  • 2 БайТози

    18 1 Отговор
    Ко ми е свалянето ма Вени,само да ма погледнеш съм ти паднал.
  • 3 mire

    17 3 Отговор
    Ако ми я "покаже" веднага изплезвам език и подам долу
  • 4 Факт 11111

    9 1 Отговор
    Къв Я тоя зор ?!...Или е ТВОЯТ човек или НЕ !...
  • 5 Анелия

    4 8 Отговор
    Мъжете са скучни и ги интересува само секса

    Коментиран от #6, #8, #9

  • 6 Данонино Дино

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анелия":

    Ахаха...Хаха...Вярвам Ти Анелия !..
    Ти си Анелия , колкото Аз съм динозавър!
  • 7 Към Анелия

    6 1 Отговор
    Искай и ти !!! Няма да ти е скучно ...:)))
  • 8 mire

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Анелия":

    Жените са скучни мислят само за секс и пари
  • 9 Антифеминист

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Анелия":

    Ами то какво друго може да даде една жена?

    Коментиран от #10

  • 10 Оффф.....

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Антифеминист":

    Оффффф...Като започнете така отчаяно...
    Каквото търсиш , това намираш ! ....

    Жени - Мъже....Мъже - Жени....
  • 11 Радо

    0 1 Отговор
    2-ра точка, ако я изпълнява, значи е идеалната - еле пък е и ако глухоняма - но пълно щастие няма, дет се вика.
  • 12 padnaliq

    3 0 Отговор
    Правило номер 1 - Напиваш го, и он сам си пада.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.