Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 15:08 17 268 8

Каквато майката, такава и дъщерята! (СНИМКИ)

  • синди крауфорд-
  • кая гербер-
  • дъщеря-
  • моден подиум-
  • модел-
  • ревюта-
  • супермодел

Синди Крауфорд: Логично и нормално е, дъщеря ми да върви по моите стъпки

Каквато майката, такава и дъщерята! (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Каквато майката, такава и дъщерята. Тази фраза напълно пасва за топ моделът Синди Крауфорд и нейната 16-годишна дъщеря Кая Гербер.

Освен че двете си приличат ужасно много визуално, от скоро момичето тръгна и по стъпките на своята майка по модния подиум.

Кая дебютира на модния подиум по време на тазгодишната седмица на модата в Ню Йорк, в ревю на Раф Симънс за "Калвин Клайн".

CALVIN KLEIN! there are no words to describe how I feel, I love you endlessly Raf!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Sep 7, 2017 at 6:10pm PDT

След представянето на дъщеря си, Крауфорд коментира пред медиите, че преди изявата на Кая я е напътствала и ѝ е дала някои съвети, които да ѝ помогнат да се почувства уверено и да се представи добре.

Според бившия супермодел, съвсем логично е дъщеря ѝ да следва нейния професионален път и да върви по нейните стъпки на модния подиум. Този житейски избор на Кая изпълва с гордост сърцето на нейната майка.

@versace_official

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Sep 22, 2017 at 6:11pm PDT

"Да си призная, повече се притеснявах, когато Кая седна зад волана, отколкото когато навлезе в света на модата", споделя Крауфорд, която смята, че наскоро получилото шофьорска книжка момиче, все още не е достатъчно опитна и умела в управлението на автомобил. Въпреки това, в деня, в който Кая получи удостоверението си за правоспособен водач на МПС, моделът заяви в социалните мрежи колко горда се чувства от постижението на дъщеря си.

Baby driver. Congrats on passing your driver's test @KaiaGerber!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Sep 5, 2017 at 9:41am PDT

Но Кая не е единственото дете на модела, което дефилира по модния подиум. Към професията на своята майка се е насочил и 18-годишният ѝ син Пресли Гербер.

"Моите деца имат късмета, че сферата, към която са се насочили ми е до болка позната. За мен светът на модата няма тайни и аз мога да бъда най-ценният им съветник", изтъква 51-годишната майка и бивш супермодел.

Все пак, както всяка майка, Синди се притеснява за дъщеричката си и споделя, че ако Кая беше изчакала още 1-2 години, преди да се впусне в света на модата, би било по-добре за нея. Въпреки това, след кратък размисъл тя добавя: "Но сега, когато се замисля, и аз започнах на 16 години. Това е сравнително крехка възраст, но в света на модата това е нормално за дебют!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЙЧО

    27 5 Отговор
    И ДВЕТЕ ДЯДОВОТО

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "УЙЧО":

    А онзи Жоро, дядо ?
    :-))

    Коментиран от #3

  • 3 Дедо ПОП

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    И трите Иванчо и трите.
  • 4 Гришо

    7 0 Отговор
    Ей тва се вика Голям шлем.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мариян

    2 0 Отговор
    Майка по добра!
  • 7 Агент Калитко

    2 0 Отговор
    И и и техния асфалт е гола-вода като нашият.
  • 8 Виктория Руменова

    2 1 Отговор
    ПРЕКРАСНИ СА.