16 Октомври, 2017 01:04 3 153 0

Гордън Рамзи и Джейми Оливър кръстосаха сатъри

  • гордън рамзи-
  • готвачи-
  • джейми оливър

Известно е че двамата готвачи не се харесват особено

Гордън Рамзи отправи сериозна атака към своя колега готвач Джейми Оливър, съобщи „Сън“.

Рамзи припомни как през миналата година Оливър е обещал, че ще напусне Великобритания, ако британците гласуват за излизането на страната от ЕС. Той обаче все още не го е направил.

„Човек трябва да държи на думата си. Той обаче си отваря устата, само когато трябва да рекламира нещо. Без неуважение, но ние сме готвачи, а не политици. Когато кажеш нещо, трябва да го изпълниш. Той каза, че при излизане от ЕС ще напусне Великобритания. Ами вратите са отворени. Нека го направи“, заяви Рамзи.

Той и Оливър са най-популярните готвачи и едни от най-популярните водещи във Великобритания. Двамата успяха да направят пробив и в САЩ. Между тях обаче винаги е имало дрязги и неразбиране.

Преди време Оливър заяви, че „Рамзи му завижда, защото никога няма да може да направи това, което той прави“.

Оливър е известен с кампаниите си за здравословно хранене. Рамзи пък се гордее със супер успешната си верига ресторанти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА