13 Октомври, 2017 07:00 4 591 0

Вашият хороскоп за днес, 13.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес използвайте пълноценно момента да реализирате търсените от вас промени на работното си място, тъй като така ще успеете да завоювате и по-добри делови позиции. В любовта не проявявайте гордост, ако ви помолят да простите за извършена грешка.

Телец

Денят ще подложи на изпитание чувствата и емоциите ви в професионалната сфера. Не приемайте твърде лично действията на колеги и делови партньори, защото те могат да окажат пагубен върху вас ефект. Съобразявайте се с нуждите на интимната си половинка.

Близнаци

Днес ще се радвате на приятни придобивки в живота, което ще ви даде множество възможности за развитие не само в делови, но и в материален план. Опитайте се да разширите социалните си контакти, така ще срещнете много интересни личности.

Рак

Днес ще разполагате с достатъчно енергия, която можете да използвате с цел постигане на конкретни ваши цели в професионалната сфера. Ще имате възможност да намирате съмишленици и поддръжници сред колеги и делови партньори, което и всъщност ще ви направи много по-силни.

Лъв

Днес не допускайте някой друг да се възползва на постигнатите от вас резултати в професионалната сфера. Разумно започвайте нови проекти, защото всяка крачка встрани може да ви постави в немилост.

Дева

Днес не се поддавайте на изкушения, независимо дали те са ви предоставени в професионален или личен план. Стремете се да се освобождавате от капаните. В любовта не проявявайте капризи, защото това няма да има благоприятен ефект върху връзката ви.

Везни

Днес се предпазвайте от грешки в професионалната сфера, които могат да ви отдалечат от предварителните ви планове, които преследвахте с толкова хъс. В любовта не поставяйте изисквания пред интимната си половинка.

Скорпион

Днес концентрацията е тази, която ще ви помогне да излезете като победител от трудна ситуация в професионалната сфера. Въпреки вродения късмет не предприемате действия, които могат да станат причина за възникването на проблеми. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Стрелец

Днес избягвайте да влизате в противоречия, за които предварително знаете, че няма да имат положителен ефект върху развитието ви. Стремете се да се заобикаляте с личности, които имат положителна нагласа към живота. Обърнете внимание на вашите близки.

Козирог

Днес избягвайте да влизате в противоречия, за които предварително знаете, че няма да имат положителен ефект върху развитието ви. Стремете се да се заобикаляте с личности, които имат положителна нагласа към живота. Обърнете внимание на вашите близки.

Водолей

Днес ще постигате целите си на работното място, но е необходимо да сте много прецизни и мотивирани. В противен случай проектите ви няма да се изпълняват по желания от вас начин, което може да доведе до сериозни сблъсъци и конфликти с колеги, началници и делови партньори.

Риби

Днес не отказвайте подкрепата на хората, които ви заобикалят в деловата област. Стремете се да не се лутате в своите лични емоционални лабиринти на несигурност, дали взимате най-правилното решение или не. Ще ви се наложи да поемете риск, за който в бъдещето ще узнаете дали е бил оправдан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА