4 422 5

Крокодил плува из реката... Темза (ВИДЕО)

Първоначално полицията не реагирала и оставила влечугото да се порадва още малко на свободата си

Милена Трачева

Крокодил, спокойно плуващ във водите на река Темза в Лондон, стресна жителите на британската столица в понеделник.

Влечугото било забелязано рано сутринта от лондончанин, който разхождал кучето си по брега на река Темза, в района на Челси Харбър.

Шокиран от странната гледка, Крис Дейвис заснел крокодила и качил видеото онлайн, пише в. Mirror.

Дейвис, който се занимава с недвижими имоти, разказва пред Daily Mail, че макар полицията да била информирана за зъбатото създание, което необезпокоявано плувало в Темза, те не смятали за необходимо да вземат мерки.

"Освен мен, имаше и други двама мъже, които също видяха крокодила. Единият от тях сподели, че работи за общината и щом видял крокодила се обадил в полицията, откъдето му заявили, че това не е нещо важно и може да почака, така че ще забавят с прибирането на животното.“

Ядосан Дейвис публикувал в интернет видеоклип, в който се вижда как влечугото плува из водите на Темза. Видеоклипът събрал достатъчно гледания, споделяния и обществено възмущение, че полицията била принудена да се ангажира с решението на проблема.

„Не е обичайно да има крокодили в Темза, а отглеждането им без разрешително е забранено, така че предполагам, че съществото е било изоставено от собственика си“, споделя още Крис Дейвис.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 08:05  12.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бога ми
  Отговор
  2 10:10  12.10.17
  Ислямска държава ще поеме отговорност спокойно.

  Коментиран от #3

 • Ханко
  Отговор
  3 17:00  12.10.17

  До коментар #2 от "Бога ми":

  В случаят плаши нещо друго - полицаите са отложили залавянето на крокодила, а това е трагично по смисъл - ако примерно е бил гладен и нахълта в някой двор и докопа печаща се на тревата мацка по бански? Ами ако е щерката на шефа на полицаите или на някой от тях? Утре не съществува, нито после - отложиш ли за утре?, може да не дойде.... Проблема е сега... Друг е въпроса, че правене на къша не става за миг, но това е защото просто не става на пракхтика освен в халюцинациите.
 • ШмъркАн
  Отговор
  4 03:17  13.10.17
  Тоз крокодил или не е истински или е много малък. Сравнете му глава, която е цялата над водата с носът на лодката. Главата му е не повече от 5 см. Това е фейк-новина. Опит за евтина сензация.

  Коментиран от #5

 • калъф
  Отговор
  5 08:16  14.10.17

  До коментар #4 от "ШмъркАн":

  Има едни малки декоративни крокодилчета. Гледат ги в аквариуми. Най-вероятно е такъв и е избягал при измиването на аквариума от собственика през канализацията.

Напиши коментар:


Публикувай