12 Октомври, 2017 12:37 2 283 1

Бен Афлек се извини за непристойно поведение от преди 14 години (ВИДЕО)

  • бен афлек-
  • скандал-
  • секс скандал-
  • извинение-
  • непристойно поведение-
  • харви уайнстийн-
  • хилари бъртън

Актьорът опипал гърдите на ТВ водеща по време на живо предаване

Бен Афлек се извини за непристойно поведение от преди 14 години (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Покрай разразилия се скандал около продуцента Харви Уайнстийн, който бе обвинен от цял куп жени, включително Анджелина Джоли, в сексуален тормоз, изплуваха забравени истории за непристойно поведение от миналото и на други известни холивудски лица. Едно от тях беше на актьора и режисьор Бен Афлек.

След като името на Афлек беше замесено в секс скандала, в социалните мрежи бе припомнена случка отпреди 14 години, в която актьорът опипва гърдите на водеща на музикалната телевизия MTV в ефир. След тази ретроспекция, звездата от Батман се извини на водещата за непристойното си поведение, предаде ДПА.

След избухването на скандала около Уайнстийн, Афлек публикува емоционално мнение в Twitter, в което описа колко натъжен и ядосан се чувства от факта, че човек, с когото е работил, е използвал позициите и властта си, за да поставя в неудобно положение и да упражнява сексуален тормоз над толкова много жени за толкова дълъг период орт време.

В отговор на публикацията му един потребител на социалната мрежа припомни, че навремето актьорът е опипал гърдите на водещата Хилари Бъртън по време на телевизионно интервю на живо. "Изглежда всички са забравили този случай", допълва потребителят.

"Аз не съм забравила", отговаря отдолу потърпевшата Бъртън.

Кадри от инцидента, случил се през далечната 2003 г., отново се завъртяха в мрежата.

"Поведението ми спрямо Хилари Бъртън беше неуместно, за което искрено се извинявам", написа по-късно Бен Афлек в Twitter.

Името на падналия ангел от филма "Догма" беше замесено в скандала с Харви Уайнстийн, след като една от жертвите на продуцента — актрисата Роуз Макгауън — обвини Афлек, че от години е знаел за поведението на продуцента и е премълчавал истината. Дори го нарече "лъжец".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zax

    1 0 Отговор
    Не ми изглежда много обидена от действията му тази...