Last news in Fakti

12 Октомври, 2017 13:25 2 667 2

Уайнстийн се възползвал и от Анджелина и Гуинет

  • анджелина джоли-
  • гуинет полтроу-
  • харви уайнстийн-
  • сексуален тормоз-
  • скандал-
  • актриси-
  • обвинения

Актрисите споделиха свои лични неприятни преживявания, свързани с похотливия продуцент

Уайнстийн се възползвал и от Анджелина и Гуинет - 1
Снимки: shutterstock

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу се присъединиха към актрисите, които обвиняват холивудския продуцент Харви Уайнстийн в сексуален тормоз.

След като Роуз Макгауън се оплака от похотливия продуцент и неговите сексуални посегателства, за подобни неприятни преживявания признаха и други актриси.

„Имах неприятно изживяване с Харви Уайнстийн, когато бях млада. В резултат на това повече никога не работих с него. Предупреждавах и колегите да внимават с него. Такова поведение е абсолютно недопустимо, независимо от сферата или страната, в която работим“, написа Анджелина Джоли в отворено писмо, изпратено до New York Times.

За своя неприятен опит с продуцента, пред вестника, разказа и Гуинет Полтроу. Тя била на 22 години, когато Уайнстийн ѝ предложил роля във филма „Ема“.

„Бях просто дете, бях ужасена“, припомня си носителката на Оскар.

След неприличните предложения, които продуцентът ѝ отправил, актрисата се оплакала на тогавашния си приятел Брад Пит, който притиснал в ъгъла Уайнстийн и му поискал обяснение.

След това обаче, Гуинет имала гневен разговор с продуцента, който я предупредил да си мълчи за станалото.

„Помислих си, че ще ме уволни“, спомня си актрисата.

Други актриси, оплакали се от поведението, езика и държанието на Уайнстийн са Ашли Джъд, Розана Аркет, Мира Сорвино и Роуз Макгауън. Появиха се и обвинения в изнасилване от три жени, една от които е актрисата Азия Ардженто.

В началото на октомври Харви Уайнстийн беше уволнен от продуцентската компания, на която е съосновател, след като New York Times публикува статия, в която разказа за сексуалния тормоз, който холивудския продуцент оказал на десетки жени, в период, обхващащ близо три десетилетия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШмъркАн

    4 1 Отговор
    Така ще е като само ги дразни без да ги боцка.
  • 2 Бат Мишо

    7 1 Отговор
    сега лаят ама докат изгреят са си мълчали и надевали гайдата щото иначе никой немаше да ги знае сега
    иначе и сина ми на 8 год знаи как се става звездичка в холивуд ,кат пробиваш и на опашките пред продуцентите ква лудница е от разгологъзени 18 год кифли и сяка спряга глагола лапкам кат за последно за да я снимат в каквото и да е.....ма ся ох колко бяхме сексуално притеснени, кат са минали баира