3 499 5

Мъж хвърли заплатата си "на вятъра" (ВИДЕО)

Американецът искал да демонстрира абсурдността на парите

Мъж хвърли заплатата си "на вятъра" (ВИДЕО)
Снимка: Shutterstock
Милена Трачева

Американец направи неколцина случайни минувачи по-богати с няколко долара, след като умишлено хвърли заплатата си във въздуха, съобщава АП.

Тълпа от хора се събра на кръстовище в град Нортхемптън, щата Масачузетс, за да лови банкнотите от по 1 и 2 долара, които 28-годишният Пол Видич хвърли над главите им.

Снимка: Google maps

Дърводелецът, който се описва като "абсурдно пестелив", получил възнаграждението си от $ 389 в дребни банкноти и решил да се откаже от парите.

Пред местните медии мъжът обяснил, че не е вложил конкретно послание в действията си, освен че искал да демонстрира "абсурдността на парите" и негативното въздействие, което парите имат върху обществото, както се изразява самият той.

Снимка: Instagram

Кадри от неочакваното дарение на Видич, бяха разпространени от сайта MassLive. Във видеоклипа се чува как мъжът казва на тълпата: "Това е като голяма пачка от проблемите ми" и след това хвърля пари във въздуха, крещейки: "Пари!".

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БОБИ КОЧА
  Отговор
  1 15:50  14.10.17
  А бе като ги гледам с какъв ентусиазъм събират, или не са много добре, или са много алчни. ...но може би е второто. Тук нашите изстрадали пенсионери ще се държат по-достойно. Ама какво ли ме учудва, та те искат всичко да е тяхно. ...алчни,долни б.....И. Американски! !!!
 • Eee
  Отговор
  2 15:56  14.10.17
  Добре написано КОЧ.
 • Расулюлах
  Отговор
  3 18:03  14.10.17
  Леле дърводелец с розов шал и розова диадема с панделка
 • Хамериканец
  Отговор
  4 21:16  14.10.17
  .аси събирането,,,,,а доларите са от еднодоларови банкноти,смятВай ква излагация.Съпоставено с нашия стандарт все едно да пръсна 50 лв. На по 20стотинки.Колко най много да събереш?
 • Бат Мишо
  Отговор
  5 00:11  15.10.17
  наще пенсионери щяха да му ги върнат след като ги съберат .... това са хора възпитавани преди ламерикоските ценности да дойдат..... ще си кажат луд е завалията или пиян и ще му ги тикнат обратно н джоба . виж младите соросчита с прозападни промити мозъци щяха да са същите......фърлете 100 лева на по 1 за пробата....и ще видите

Напиши коментар:


Публикувай