3 395 5

Мъж хвърли заплатата си "на вятъра" (ВИДЕО)

Американецът искал да демонстрира абсурдността на парите

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Трачева

Американец направи неколцина случайни минувачи по-богати с няколко долара, след като умишлено хвърли заплатата си във въздуха, съобщава АП.

Тълпа от хора се събра на кръстовище в град Нортхемптън, щата Масачузетс, за да лови банкнотите от по 1 и 2 долара, които 28-годишният Пол Видич хвърли над главите им.

Дърводелецът, който се описва като "абсурдно пестелив", получил възнаграждението си от $ 389 в дребни банкноти и решил да се откаже от парите.

Пред местните медии мъжът обяснил, че не е вложил конкретно послание в действията си, освен че искал да демонстрира "абсурдността на парите" и негативното въздействие, което парите имат върху обществото, както се изразява самият той.

Кадри от неочакваното дарение на Видич, бяха разпространени от сайта MassLive. Във видеоклипа се чува как мъжът казва на тълпата: "Това е като голяма пачка от проблемите ми" и след това хвърля пари във въздуха, крещейки: "Пари!".

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БОБИ КОЧА (гост)
  Отговор
  1 15:50  14.10.17
  А бе като ги гледам с какъв ентусиазъм събират, или не са много добре, или са много алчни. ...но може би е второто. Тук нашите изстрадали пенсионери ще се държат по-достойно. Ама какво ли ме учудва, та те искат всичко да е тяхно. ...алчни,долни б.....И. Американски! !!!
 • Eee (гост)
  Отговор
  2 15:56  14.10.17
  Добре написано КОЧ.
 • Расулюлах (гост)
  Отговор
  3 18:03  14.10.17
  Леле дърводелец с розов шал и розова диадема с панделка
 • Хамериканец (гост)
  Отговор
  4 21:16  14.10.17
  .аси събирането,,,,,а доларите са от еднодоларови банкноти,смятВай ква излагация.Съпоставено с нашия стандарт все едно да пръсна 50 лв. На по 20стотинки.Колко най много да събереш?
 • Бат Мишо (потребител)
  Отговор
  5 00:11  15.10.17
  наще пенсионери щяха да му ги върнат след като ги съберат .... това са хора възпитавани преди ламерикоските ценности да дойдат.....
  ще си кажат луд е завалията или пиян и ще му ги тикнат обратно н джоба . виж младите соросчита с прозападни промити мозъци щяха да са същите......фърлете 100 лева на по 1 за пробата....и ще видите

Напиши коментар:


Публикувай