14 Октомври, 2017 16:59 2 951 14

Българчето, което заплени с красотата си света

  • малък мистър свят-
  • мини мистър плевен-
  • българче-
  • титла-
  • конкурс-
  • международен конкурс

Кое е момчето, носител на най-престижната международна титла?

6-годишно българче от Плевен спечели конкурса „Малък Мистър Свят”. Това се случва за първи път в историята на световния детски конкурс „Little Miss and Mister World 2017”.

За малкия носител на най-престижната международна титла разказва Нова телевизия.

Преди броени месеци чаровният Даниел Иванов дори не си е помислял, че всички ще говорят за него. Той стана „Малък Мистър Свят”. Той спечели първо място сред най-красивите деца от над 20 държави.

Преди да се изправи срещу конкуренцията в Солун, Дани печели конкурсите „Мини Мистър Плевен” и „Мини Мистър България”.

Докато у нас и в Европа конкурсите за деца са по-скоро изключение от правилото, то в Съединените щати това е индустрия за над 5 млрд. долара, с над 100 000 детски конкурси всяка година и над 2.5 млн. момиченца, претендентки за кралици на красотата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    11 12 Отговор
    УЖАС БЕЗ КОМЕНТАР

    Коментиран от #2

  • 2 Бесен Язовец

    11 9 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Що ти да не очкваше да е с набола брада и да пръщи от хормони?

    Коментиран от #6

  • 3 юрист

    4 17 Отговор
    Много сладко момченце! Да е живо и здраво и да са живи и здрави родителите му! Факт е, че това дете НЯМА нито руска фамилия, нито руски корени и не е от малцинствата, а от ЕТНИЧЕСКОТО МНОЗИНСТВО в Р. България- т.е. и двамата му родители са от етноса българи. А сега да видим- кой руски трол пръскаше тук българофобия под предлог, че видите ли, българите сме били САМО мургави брюнети ? Нека хубаво да види тази снимка и дано тя му избоде българофобските очи!

    Коментиран от #4, #5, #8, #11

  • 4 Бесен Язовец

    5 10 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Българите са с тъмни коси и по тъмни кожи а славяните са с със светли кожи и коси момента в който чистокръвните българи бойците са се омешали със скотовъдците славяни се е е...ла м...та на бойната ни слава
  • 5 Съни

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Можеш ли поне веднъж да се зарадваш на тази чудесна новина-без да включваш паталогичното и малоумно мнение за русофилите? Не съм русофил-ама ти вече направо отвръщаваш с психараската си настойчивост.
    А детето да ни е живо и здраво и все да ни радва-нас Българите.
  • 6 Vasik Atanasova

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    виж му ушите
    виж му веждите
    виж му устните
    ако не виждаш си сложи очила
    виж му косата заради тези уши са му направили
    прическа от 60 те години
    това ли е НАЙ КРАСИВОТО ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ
    ЗАЩО МЕ КАРАШ ДА ГОВОРЯ

    Коментиран от #7, #10, #13

  • 7 Бесен Язовец

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    Може да е най красивото от тези които са се явили що не погледнеш от този ъгъл ? Др.може да са приличали на .....
  • 8 ВМОРО

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Мнозинството от българите са с тъмни коси и тъмни очи. Огледайте се. Ако имате проблеми със зрението - запознайте се с резултатите от съвременните антропологични проучвания, касаещи генотипа на българина. Изследването, което бе ръководено от проф. Драга Тончева и акад. Ангел Гълъбов, би било добро начало в дебрите на крайно чуждата Вам наука антропология. Никога не съм писал, че българите имат тъмна кожа. Не си измисляйте, ако обичате, само и само за да победите в спора.
    Да е жив и здрав победителят в конкурса и да радва родителите си!
  • 9 ВМОРО

    3 3 Отговор
    Явно е похват на троловете (проруски, проамерикански и прочее) да повтарят една и съща лъжа 100 пъти с надеждата хората да започнат да я възприемат като истина. Да, ама не!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ВМОРО

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Посочете български национален отбор(без значение какъв точно спорт практикуват, възрастова група, пол), в който преобладават русите и светлооки атлети.
  • 12 Уточняващ

    5 2 Отговор
    Хубаво си е детенцето. Да е живо и здраво. Тая кифла дето коментира за ушите му явно е толкова скудоумна, че не се сеща, че избора е заради чара му, а не за съвършенство ала Барби. Колкото до спора какви са българите много некомпетентни изказвания. Национална принадлежност и антропологична принадлежност са различни неща. И черен африканец, ако е роден в България и възприема ценностите ни е българин като националност. Антропологично си остава африканец.
  • 13 Аз Варна

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    Права сте госпожо,то това недоразумение прилича на настъпано жабче.Тези другите къде видяха хубавото.Ако това е хубаво ,ужас!Има къде -къде по-хубави деца.Сигурно е дете на НЯКОГО?!
  • 14 некойси

    0 0 Отговор
    .... та като чета статията се сещам че имаше един виц ... Арменците не виждали какво толкова не е наред с победителката на Евровизия - Кончита Вурст :)