1 571 0

Кейт Мос влезе в клиника за алкохолици

Милена Трачева

Супермоделът Кейт Мос постъпи в клиника за лечение на алкохолна зависимост в Тайланд, защото иска да има още едно дете, пише френското издание Le Parisien.

43-годишната манекенка си е хванала младо гадже, което освен това е и с благородник — граф Николай фон Бисмарк. Тя се надява да му роди дете, но първо иска да пречисти тялото си.

Клиниката, в която Мос ще пречиства духа и тялото си — The Cabin in Chiang Mail е същата, в която преди време се лекува нейният бивш — музикантът Пийт Дохарти, съобщи в. Sun.

Престоят там струва 11 000 евро на месец.

Кейт Мос се сближи с 30-годишния германски аристократ в края на 2015 г., след като се раздели със съпруга си Джейми Хинс.

Според източник на Sun, Бисмарк също е бил на лечение в рехабилитационна клиника в САЩ в началото на годината, за да се освободи от лошите си алкохолни навици. Лечението му било по настояване на неговите родители, които били дълбоко притеснени от алкохолната зависимост на 30-годишния граф. Оттогава не е близвал и капка алкохол и не одобрява, когато манекенката прекали с алкохола.

Кейт Мос има 14-годишна дъщеря на име Лила Грейс. Неин баща е бившият партньор на манекенката Джеферсън Хак.

Тайланд


Напиши коментар:


Публикувай