Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 10:50 1 835 1

Сватба на петък 13-ти този месец отпразнуваха Део и Мариана

  • део-
  • сватба-
  • брак-
  • мариана

От 23 септември Део официално вече е женен мъж. А на "фаталния" петък 13-ти този месец, без излишно суеверие, той и любимата му Мариана, която е и майка на сина му Борислав, вдигнаха сватба. Двамата събраха най-близките си роднини и приятели, за да отпразнуват факта, че вече са законно семейство.

"Благодарим на всички замесени в този прекрасен ден!", е написала щастливата съпруга към кадъра, на който двамата с Део и синът им Борислав седят на задната седалка на ретро автомобил. Синът им Борислав, който вече е на почти година и половина, е бил шафер в празничния ден, пише "24 часа". На снимката, публикувана от майка му, личи, че малкият Боби е съвсем официален, с бял костюм и черна папийонка. Мариана и Део са грейнали в щастливи усмивки. А постът в социалната мрежа е събрал близо 800 харесвания и множество коментари, в които приятели и фенове им пожелават щастлив семеен живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Чудесна новина,живи и здрави да са!