19 Октомври, 2017 12:00 7 744 9

Никол не е притеснена след обвинението в проституция

  • шерцингер-
  • скандал-
  • проституция-
  • джоунс-
  • pussycat dolls

Половинката на Григор Димитров отказа да коментира думите на бившата си колежка Кая Джоунс

Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер, се появи за първи път на публично място след скандалното изказване на бившата й колежка в "Пусикет Долс" Кая Джоунс. Както е известно, тя взриви обществеността, изразявайки мнение, че не е била част от група, а по-скоро в кръг от проститутки.

39-годишната Никол, която е най-известната изпълнителка бившата момичешка банда, беше изловена от папараци, докато напуска изискан ресторант в Холивуд. Половинката на Григор видимо беше в добро настроение, като категорично отказа коментар по темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост 2

    29 2 Отговор
    Няма защо да се притеснява.тя отдавна се е прежалила.
  • 2 кеш

    28 1 Отговор
    Важно е бизнеса да върви !
  • 3 Много ясно

    27 2 Отговор
    Дреме и на пусикатенцето
  • 4 Zinageorgio

    9 3 Отговор
    ЗАЩО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ,КОЙ КАКВОТО ИСКА НЕКА ДА СИ ГОВОРИ,ЧАКАМЕ СВАДБА ДО КОЛЕДА С ГРИГОР И НИКОЛ ШЕРЦИ
  • 5 Къртев

    19 1 Отговор
    Работа, като работа. Да не е, първата или последната?
  • 6 Гост 3

    17 1 Отговор
    Мъжките проститутки са по страшни.Да пази господ и да варди.

    Коментиран от #7

  • 7 Ромео

    10 8 Отговор

    До коментар #6 от "Гост 3":

    Всички сме проститутки и мъже и жени... Ние се продаваме всеки ден на кого ли не и за какво ли не? Продаваме се на избори гласувайки доверие на доказани и нови лъжци и крадци. Продаваме се за мижави заплати и пенсии до гроб. Продаваме се търпейки да ни мачкат битови изроди и разни лъжци на разни постове използувайки държавната машина срещу нас, да нии обиро и убива. Ние сме ПРОСТИТУТКИ до един, изключвам разни чобани в планините, дето не знаят къде е града.... А дали тая се продава за пари, сексуално, лично не зная и не ми е работа, това си е неин проблем! Лично не схващам, защо толкова плюят проститутките за секс-пари, след като аз лично срещнах досега в живота си само 1 жена, която да поставя мен, за някои неща пред своето его? Почти всички останали са сметкаджийки, така, че изобщо не вдявам, с какво са по-морални от секс-печарларките? Виж, ако някой-я, заставя насила жена или мъж да проституират, заслужава да бъде "зарадван" по подходящ начин - просто като му се намажат дисагите със сярна киселина и се остави в звукозаписно студио да репетира...ария... Кресчендото би било уникално....
  • 8 ААА

    8 0 Отговор
    Преди доста години ,в едно интервю Ким Бейсинджър сподели пред широката аудитория, как е трябвало да направи св.рка на продуцента в неговият кабинет за да и дадат първата роля в киното. Баща и възмутен коментира по адрес на дъщеря си-Ким трябваше да си набуташ една бейзболна топка в гърлото , вместо да споделяш тези подробности.
  • 9 месара

    2 0 Отговор
    добре че нашите чалгаджийки не са в такъв кръг - за това ние се "гордеем" с тях!