2 396 2

Мерилин Менсън към Бийбър: Не се бия с момичета!

Русокосият музикант се опита да предизвика рокаджията

Иво Стойнев

Колкото и да се старае Джъстин Бийбър да избяга от скандалната репутация и даже започна да посещава църква, певецът се оказва магнит за конфликти. Този път Бийбър си навлече гнева на Мерилин Менсън. Проблемът е в това, че Джъстин пусна колекция тениски, които отпред са с неговия облик, а отзад – с лика на Менсън, пише OK Magazine.

При лична среща Джъстин решил да предизвика рокаджията като му заявил, че дизайнерската му находка е върнала неговата актуалност. Мерилин не се стърпял на подобно нахалство и поставил младия си колега на място.

„Влязох с него в един луксозен ресторант, където е пълно с известни личности. Видях някакво светлокосо момиче в розова блуза и това се оказа Бийбър. Седнах до него и казах – ти носиш тениска с мен на сцената. И тогава той скочи и започна да вика, че ми е върнал славата на подиума“ – разказва Менсън.

По време на едно от скорошните интервюта на Менсън той коментира ситуацията. По думите му Бийбър не е достоен дори да се разбере с него по мъжки.

„Не знам на кого бе нужно това, защото не мога да споря с малък мозък. Не се бия с момичета. Затова и няма да се занимавам с Джъстин Бийбър."

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гуньо простия
  Отговор
  1 15:44  20.10.17
  М. Менсън и Кличко се срещнали на тъмна уличка- и двамата умрели от страх.
 • Bez ime
  Отговор
  2 13:40  22.10.17
  Sipa muu 😂😂😂

Напиши коментар:


Публикувай