2 737 0

Вашият хороскоп за днес, 23.10.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Основното днес е да сте толерантни към другите. Стремежът ви на всяка цена да успеете може да ви донесе главоболия. Въздържайте се от налагане на своето и в романтичните отношения с любимия.

Телец

Радвате се на разбирателство и постигнати цели с партньори и приятели. Успешна реализация на творчески проекти предстоят на част от вас. Възможно е да пътувате по служба.

Близнаци

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. В никакъв случай не критикувайте обичаните от вас хора, ако не искате да ги загубите завинаги.

Рак

Старайте се да решите проблемите, възникващи днес и не отлагайте по стар навик за друг ден. Започнатото сега е основа за бъдещите ви успехи. Ще имате подкрепа, но важно е вашето активно участие и отговорно вземане на решения.

Лъв

Всяка ваша инициатива ще се толерира и ще ви носи доволство. Отнесете се сериозно към личните си ангажименти, старайте се да отхвърляте конкретни задачи. Някои ще получат предложение за допълнителна работа, която може да се превърне и в основна.

Дева

Със старание ще се отнасяте към задълженията си и в отношенията ви с околните ще личи доброто ви желание всички да са доволни. За предпочитане е да не обръщате прекалено внимание на дребните неща, съсредоточете се върху по-мащабни задачи.

Везни

С ведро настроение ще посрещнете едно предизвикателство и това ще повиши самочувствието ви. Предстоят ви перспективни запознанства, ако съумеете да ги използвате така, както ви се иска. Подарете си повече време за себе си, нуждаете се от това.

Скорпион

С желание ще се отдадете на работата си, както в професионален, така и в личен план. Не допускайте нещо да попречи на намеренията ви. Финансов проблем ще намери скоро своето благоприятно решение и това ще ви помогне да продължите напред.

Стрелец

Успешно ще се справите с възникналите проблеми, ако подходите с повече такт и усмивки. Само така ще спечелите другите за своята кауза. Приятна изненада от приятел, когото сте позабравили. В къщи - разбирателство и подкрепа.

Козирог

Динамичен работен ден. В професионален план - ангажименти, чиито резултати ще дойдат на по-късен етап. Постигате разбирателство с околните и това ви прави по-добри.

Водолей

Служебните проблемите ще ви погълнат и успешно ще се включите в предстоящите срещи, постигайки желани договорености. За някои се очертава повишение в службата или просто нова работа. Любовта ще ви осигури приятни емоции и добро настроение през целия ден.

Риби

С отговорност подхождате при решаване на проблемите и това се харесва на околните. Ангажирате се с въпроси, които не са лесни, но ще се справите. Не давайте израз на мрачните си настроения, които ви обземат понякога, влияят негативно на вас и на другите.Напиши коментар:


Публикувай