Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 20:00 9 589 1

10 съвета: Как да накараш партньора ти да се чувства специален

  • двойка-
  • връзка-
  • среща-
  • свалка-
  • партньор-
  • взаимоотношения-
  • семейство-
  • съвет
10 съвета: Как да накараш партньора ти да се чувства специален - 1

Тук ще ви дадем няколко съвета как може да направите партньора си щастлив, като добавяте тук и там по нещо малко в нормалното ви ежедневие.

1. „Как мина денят ти?“
Това може да звучи като нещо тривиално, но понякога тези малки неща изграждат връзката ви. Тези малки жестове може да са достатъчни, за да подобрят деня на партньора ви или за да му помогнат да се отпусне от стреса и да сподели, ако нещо през деня го е изтормозило.

2. Комплиментите могат да променят много
Забележете малките неща и промените във външния вид на партньора ви. Това ще му помогне да осъзнае, че му обръщате внимание и забелязвате промените в него. Това ще го накара да се чувства ценен и специален, а това е важно за успеха на връзката ви.

3. Кажете му, че го цените
Понякога просто да кажеш на партньора си, че си щастлив, че е в живота ти, е достатъчно, за да оправиш деня му. Това е нещо, което може да правите всеки ден, защото много връзки страдат и се провалят от това, че партньорите не се чувстват оценени един от друг.

4. Взаимна уязвимост
Връзката изисква много взимане и даване. Да покажеш уязвимостта си пред някого дава предпоставка за създаване на силна връзка помежду ви, защото показва мястото, на което вие сте слаби, а точно там партньорът ви може да бъде силен. Подкрепяйте партньора си там, където е слаб.

5. Маса за двама
Да излезете на среща или да се отдадете на някое ново забавление е добро за връзката ви. Нещо такова определено ще ви направи щастливи и ще ви накара да искате партньорът ви да бъде щастлив. Направете нещо, в което и двамата да сте партньори, а не ви кара да застанете един срещу друг.

6. Чуйте оплакванията им
Бъдете приятеля, от който партньорът ви се нуждае. Приятел, на когото да разчита. Помогнете му да се отърве от онова, което му тежи, като просто слушате и го подкрепяте.

7. Двете К
Научете се да правите Компромиси и да не Критикувате. Поне не и ожесточено. Запазете критиките за себе си, особено ако са за малки и незначителни неща. Компромисите са много важни, дори ключови, в една стабилна връзка.

8. Подкрепяйте ги, когато искат да прекарат време сами
Всички ние имаме нужда от време насаме. Ако имате натоварени графици, опитайте се да прекарате време насаме, когато другият е зает. Това ще ви помогне да се вслушате в себе си и да рестартирате, ако имате нужда.

9. Приемайте партньора си
Приемайте новите неща, които той ви показва. Приемете промените, от които той има нужда и вие също предлагайте нови промени. Приемайте, ако искате да бъдете приемани.

10. Подкрепяйте интересите му
Уверете партньора си, че го подкрепяте във всичко. Ценете малките успехи, както и големите, които той бележи, защото в края на деня вие ще празнувате тези успехи с него.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис.БГ

    2 0 Отговор
    Имаш Мангизи,даваш,това е Истина,зае.и друго