24 Октомври, 2017 10:49 6 664 3

Тейлър Суифт се съблече за новия си клип (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • певица-
  • гора-
  • разголи се-
  • съблече-
  • нов клип-
  • сингъл-
  • ready for it

Изпълнителката пусна трейлър на новия си сингъл

Готови ли сте за футуристичната и разголена Тейлър Суифт?

Американската поп звезда Тейлър Суифт винаги е заявявала, че няма нужда да се разсъблича, за да върви музикалната ѝ кариера. И все пак, в новия си видеоклип, изпълнителката е заложила именно на голотата… или по-скоро на ефектен футуристичен костюм, който я загатва, пише лайфстайл изданието Е!online.

В понеделник американската поп звезда публикува в Instagram профила си малък откъс от новия си видеоклип Ready for it (Готови ли сте за него), за да разпали любопитството на феновете.

Официалната премиера на клипа ще е в четвъртък вечер. От трейлъра се вижда, че видеото е вдъхновено от фантастичната история на "Дух в броня" (Ghost in the Shell), В него певицата носи костюм с телесен цвят, по който минават неоново светещи линии.

...Ready For It? Official Music Video out Thursday night. #ReadyForItMusicVideo

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Oct 23, 2017 at 7:00am PDT

"За мен е относително лесно да не се събличам, защото нямам нужда от това. Смятам, че е много по-рисковано и опасно да разкрия какво се случва в живота ми чрез музиката. Рисковано е да пишеш искрени песни, разказвайки истинската история, но човек с достатъчно детайли, така че всички да разберат кой е този човек. Това е много по-показно, отколкото да се съблечеш", заяви Тейлър през 2014 г., в интервю за списание Glamour.

Изпълнителката е известна с това, че използва за вдъхновение многобройните си връзки с мъже. Сред тях са актьорът Том Хидълстън и DJ-ят Калвин Харис. Според таблоидите Тейлър Суифт в момента се е впуснала в романтична връзка с британския актьор Джо Алуин.

След официалната премиера на Ready For It в интернет, която беше на 3-ти септември, до сега парчето е събрало над 28 милиона слушания само в YouTube. Суифт написа песента заедно с Max Martin, Ali Payami и Shellback:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТНТ

    1 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Прешъс Уилсън /"Eruption"/ преди четиридесетина години:

    https://www.youtube.com/watch?v=273hU9QPYFE
  • 2 Бат Мишо

    3 1 Отговор
    моля ви се ,уведомявайте ни само ако някоя певачка се облече,ако искате да ни шокирате с новини.....жени ,които могат да пробиват само с гологъзието си под път и над път ,а певачки да не говорим че облечени не сме виждале. у наше село кат кажеш пусни порно канала ,Бат Али (от Илия идва дан си помислите че сме пуснале гаджале у бг кръчмата ей) пуска планета Пайнер
    Ч е ся певачка се съблякла отга е новина бре
  • 3 PlimP

    0 0 Отговор
    ай ся, еми не е гола :(