29 Октомври, 2017 00:00 4 073 4

Мат Деймън: Знаех, че Уайнстийн е дупка

  • холивуд-
  • харви уайнстийн-
  • мат деймън

Той разкри провокативни неща за работата си с продуцента

Мат Деймън: Знаех, че Уайнстийн е дупка - 1
Снимка: БТА/AP

„Знаех, че Харви Уайнстийн е дупка и женкар.“ Това заяви холивудският актьор Мат Деймън в интервю пред ABC.

Уайнстийн до скоро беше един от най-успешните и уважавани филмови продуценти в САЩ. През последните седмици обаче едни от най-известните актриси разкриха, че той ги е тормозил сексуално и е издевателствал над тях.

„Трябва да прекараш пет минути с него, за да разбереш, че е хулиган и агресор. Това беше неговата легенда. Можеш ли да оцелееш след среща с Харви Уайнстийн?

Хората казват, че всички са знаели за него. Да, аз знаех, че е дупка. Той беше горд с това. Знаех, че е женкар. Ако аз бях жена, нямаше да искам да се омъжа за него, но това не е моя работа. Не съм си имал и представа обаче от какъв мащаб са били всички тези сексуални злоупотреби.

Бен Афлек ми каза, за това, че той е тормозил Гуинет Полтроу. На времето Бен имаше връзка с нея. Ние работихме заедно в „Талантливия господин Рипли“. Никога не съм я разпитвал за това.

Тя обаче постигна някакво споразумение за уважение. Та тя беше първата дама на Miramax. Някак си се разбра с него.

Работил съм по пет филма с Уайнстийн. Никога не съм предполагал, че той прави подобни неща. Ако той е тормозил някой край мен и аз не съм го видял, наистина съжалявам. Това обаче наистина не беше чак толкова явно“, заяви Деймън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    34 1 Отговор
    Тоя го разкъсаха като пирани. Интересно обаче докато са черпели дивиденти от познанството си с него всички са мълчали. Типично к..венско поведение. Явно твърде много к..ви има в Холивуд.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кинаджия

    16 0 Отговор
    Личности като Стивън Спилбърг, Клинт Истууд , Том Ханкс , Дензел Вашингтон , Мерил Стрип и много други не са от тази категория която споменавате ! Но що се отнася до "звездите" на българския шоубизнес
    , то и двамата сте ударили десетката .
  • 4 гощо

    21 0 Отговор
    Бе те дават дупе за роля и да станат известни,на всичко са готови за кариера в киното!!! Сегс вече постигнали своето ревЪт и упрекват този който ги е създал!!!