1 596 4

10 съвета за онези, на които им е трудно за изразяват чувствата си

Покажете на любимия човек, че го цените

Събина Андреева

Ако си нямате и идея как да изразите чувствата си пред любимия човек, значи сте попаднали на правилното място. Ако си мислите, че няма как да изразите как всъщност се чувствате спрямо партньора си и искате да му покажете, че наистина е специален за вас, вижте следните съвети. Тук изброихме няколко начина, по които да изразите любовта си.

Вижте ги сами!

1. Подкрепяйте го/я
Не критикувайте и не унижавайте половинката си. Приемете недостатъците и показвайте съчувствието си, когато нещата не вървят на добре.

2. Комуникацията
Обърнете внимание на нуждите, които има партньора ви. Бъдете по-ентусиазирани на новите му предложения. Бъдете позитивни в отговорите си.

3. Вдъхновете го/я
Бъдете отзивчиви към любимия човек. Споделяйте отговорността към нещата в живота ви с него/нея. Обърнете внимание на трудностите, които изпитва и му/ѝ предложете решения и идеи.

4. Покажете ентусизъм
Насърчавайте го/я, когато има нужда. Бъдете креативни, когато подхождате към връзката си. Отделете си време и положете усилия, за да прекарвате повече време заедно.

5. Бъдете благодарни!
Бъдете признателни! Ценете малките неща, които партньорът ви прави. Не забравяйте да връщате услугите, които той/тя прави за вас.

6. Грижете се за него/нея
Не забравяйте да имате реалистични очаквания спрямо половинката си. Не се разсейвайте около нея. Едно от най-важните неща е да не забравяйте важните дати и за двама ви: рождени дни, годишнини, празненства.

7. Романтични жестове
Не се стеснявайте, не крийте и не задържайте чувствата си. Правете онези обичайни неща, те имат значение – дръжте се за ръце, прегръщайте се, подарявайте си малки подаръци.

8. Помогнете им!
Бъдете опора за половинката си. Дайте ѝ кураж, когато се страхува. Бъдете приятели, не само любовници.

9. Отделете време за партньора си.
Сложете любимия си човек на първо място – преди работата, материалното, проблемите. Слушайте и отговаряйте на това, което ви казва. Ценете това, което половинката ви споделя с вас.

10. Подаръци
Изненадайте любимия човек с подарък, когато най-малко го очаква. Правете си изненади, създавайте щастливи спомени заедно. Организирайте среща-изненада за вас и половинката!Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • среща-изненада
  Отговор
  1 20:59  25.10.17
  Сдобряването е най-добрият повод! Направете така, че да ви хване на групов с майка и или най-добрата и приятелка, тогава можете да сте сигурни, че в порното сценарият е пълна измислица, а в реалността нещата никога не се случват така...
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 21:52  25.10.17
  Важно е да има редовно шнеле шнеле а лигавите приказки може да ги оставим за турските сапунки
 • 3 12:26  26.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Влюбен до уши
  Отговор
  4 09:35  28.10.17
  Ако тези съвети се спазват на 100%, от страна на тъй нареченият глава на семейството, яко и безвъзвратно го инсталират под чехъл. Лично съм свидетел на един два подобни случая. И тогава прекомерното внимание и съобразяване с капризите на вечно хленчещото същество се превръщат в патология, а на благоверният не му остава нищо друго освен да се самозалъгва, че кошмарът в който сам се е набутал, се нарича "домашен уют". А подигравките и съжалението, което буди у колеги и приятели са само бонус.

Напиши коментар:


Публикувай