845 2

Хипопотамче взе участие в предложение за брак (СНИМКИ)

Влюбената двойка сподели, че е щастлива, че хипопотамът е станал част от важния им ден

Милена Трачева

Случайната и неочаквана поява в кадър на бебе хипопотам превърна едно предложение за брак в невероятно мила история, която се разпространи като вирус в интернет.

Известното хипопотамче Фиона от зоологическата градина в Синсинати се появи в точния момент, за да стане свидетел на момента, в който влюбен мъж, задава на своята приятелка най-важния въпрос в една връзка: "Ще станеш ли моя жена?".

Ник Кейбъл и Хейли Рол посетили зоопарка в Синсинати, Охайо. Пред заграждението на хипопотамите, мъжът коленичил и извадил пръстен. Точно тогава, иззад стъклото на заграждението се появила малката Фиона, която с любопитство наблюдавала този съдбовен за двойката момент.

Снимка в социалните мрежи показа тази неочаквана фото бомба*, която хипопотамчето несъзнателно е направило.

Изглежда двойката не е имала нищо против неочаквания свидетел, тъй като много харесвала хипопотами.

В интервю за The Daily Buzz Хейли разказа за необичайната случка и сподели, че е приела предложението за брак.

Самата тя сподели снимки от случката, отбелязвайки, че тя и годеникът ѝ са щастливи, че хипопотамът е станал част от важния ден.

Фиона се роди на 24 януари с тегло 13 килограма, което е под нормата за хипопотамите. Въпреки опасенията на ветеринарите, тя успя да наддаде и сега тежи повече от 227 килограма.
Тя бе първото хипопотамче от вида Голям северен хипопотам или Нилски хипопотам, родено в плен през последните 75 г. Видът, към който Фиона принадлежи, отдавна е изчезнал в природата, а в плен са останали едва няколко негови представители.

*Фото бомба: Да изскочиш в последния момент пред нечий обектив с идиотска физиономия или странен костюм и така да промениш/провалиш окончателния вид на снимката.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ники
  Отговор
  1 15:30  26.10.17
  Вече са семейство ... едва ли е случайно , че са при хипопотамите ... нали ...

  Коментиран от #2

 • Факт
  Отговор
  2 15:48  26.10.17

  До коментар #1 от "Ники":

  Важното е ,че се обичат !

Напиши коментар:


Публикувай