Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 13:37 1 300 2

Хипопотамче взе участие в предложение за брак (СНИМКИ)

  • хипопотам-
  • свидетел-
  • предложение за брак-
  • синсинати-
  • зоологическа градина-
  • фиона-
  • хипопотамче-
  • снимка-
  • фото бомба

Влюбената двойка сподели, че е щастлива, че хипопотамът е станал част от важния им ден

Случайната и неочаквана поява в кадър на бебе хипопотам превърна едно предложение за брак в невероятно мила история, която се разпространи като вирус в интернет.

Известното хипопотамче Фиона от зоологическата градина в Синсинати се появи в точния момент, за да стане свидетел на момента, в който влюбен мъж, задава на своята приятелка най-важния въпрос в една връзка: "Ще станеш ли моя жена?".

Ник Кейбъл и Хейли Рол посетили зоопарка в Синсинати, Охайо. Пред заграждението на хипопотамите, мъжът коленичил и извадил пръстен. Точно тогава, иззад стъклото на заграждението се появила малката Фиона, която с любопитство наблюдавала този съдбовен за двойката момент.

Снимка в социалните мрежи показа тази неочаквана фото бомба*, която хипопотамчето несъзнателно е направило.

We're so happy Fiona could be there on our special day ❤ here's to many more years of going to zoos with you 😙 @cincinnatizoo #cincinnatizoo #fionathehippo #fionafix #keepingupwiththekelbles #cincyzoopic

A post shared by Hayley Roll (@hayley_roll) on Oct 8, 2017 at 10:41am PDT

Изглежда двойката не е имала нищо против неочаквания свидетел, тъй като много харесвала хипопотами.

В интервю за The Daily Buzz Хейли разказа за необичайната случка и сподели, че е приела предложението за брак.

Самата тя сподели снимки от случката, отбелязвайки, че тя и годеникът ѝ са щастливи, че хипопотамът е станал част от важния ден.

Фиона се роди на 24 януари с тегло 13 килограма, което е под нормата за хипопотамите. Въпреки опасенията на ветеринарите, тя успя да наддаде и сега тежи повече от 227 килограма.
Тя бе първото хипопотамче от вида Голям северен хипопотам или Нилски хипопотам, родено в плен през последните 75 г. Видът, към който Фиона принадлежи, отдавна е изчезнал в природата, а в плен са останали едва няколко негови представители.

*Фото бомба: Да изскочиш в последния момент пред нечий обектив с идиотска физиономия или странен костюм и така да промениш/провалиш окончателния вид на снимката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    3 0 Отговор
    Вече са семейство ... едва ли е случайно , че са при хипопотамите ... нали ...

    Коментиран от #2

  • 2 Факт

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ники":

    Важното е ,че се обичат !