2 409 0

Вашият хороскоп за днес, 31.10.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Ще имате възможност да разгърнете потенциала си. Предстои ви да научите нови и полезни неща, които са свързани с контакти и различни сфери на действие. Разчитайте на подкрепа, около вас има хора които ви ценят и са съпричастни към делата ви.

Телец

Денят ви ще премине в движение и на моменти може да стане уморителен. Но с лекота ще успеете да постигнете разбирателство по сложни въпроси с хора от обкръжението ви. Някои от вас ще потърсят по-преки контакти с колеги и ще им помогнат да подобрят душевното си равновесие.

Близнаци

С умението си бързо да се ориентирате и адаптирате ще приемете по-лесно предизвикателствата на работното място и в живота въобще. Няма да срещнете трудности, защото сте гъвкави и приспособими. Някои от вас ще се захванат с нови неща, които ще им носят добри възможности за развитие.

Рак

Предстоят ви перспективни и интересни срещи. Ще ви се налага да взимате решенията си в движение и да обсъждате нови проекти, докато се занимавате с настоящите. Ще останете доволни от работата си и ще се възползвате от възможностите, които денят ще ви предложи.

Лъв

Съсредоточете се върху задачите си и не губете времето си напразно. Бързите ви реакции ще ви помогнат да се справите в непривична за вас ситуация. Запазвате присъствие на духа в момент, в който околните са объркани и не знаят как да постъпят.

Дева

Концентрирайте се и не разпилявайте енергията си в странични въпроси. Ще е удачно, ако работите съвместно с хора, които познавате добре, и на които имате доверие. Не повтаряйте стари грешки.

Везни

Имате усет за нещата и той ще ви води. В професионалните си дела ще предприемете по-смели ходове и това ще предизвика спор с колеги. Не се оставяйте да ви въвлекат в конфликти и в обслужване на чужди интереси.

Скорпион

Целите, които си поставяте ви амбицират да работите неотклонно, като се позовавате на прагматичната си мисъл и находчиви действия. Едва ли има нещо, което би могло да ви откаже от намеренията ви. Чувства се желанието ви за промяна.

Стрелец

Една ситуация ще ви направи прекалено емоционални и зависими в някаква степен от други. Приемете спокойно въпросите, с които ви се налага да се занимавате. В противен случай рискувате да помрачите отношенията си, както с партньора ви, така и в службата.

Козирог

С известни усилия ще получите онова, към което се стремите. Романтичен флирт с някой от обкръжението ви, който може да прерасне в нова сърдечна връзка. Създайте повече комфорт в живота на близките си, не постъпвайте равнодушно към проблемите им.

Водолей

Ще можете да се справите с по-голяма част от ангажиментите си. Част от намеренията ви ще останат за по-късен период на реализация, но това не зависи от вас. Ще можете да си наваксате с работа. Очакват ви добри новини, свързани с бъдещ проект.

Риби

Информацията, която получавате трябва да се проверява. Ще работите по свой проект, но дори да се наложи забавяне на развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочете познанията си в областта, която ви интересува, защото в последствие ще ви донесе много дивиденти.Напиши коментар:


Публикувай