2 676 2

Древни пирамиди лежат на дъното на океана край Флорида (ВИДЕО)

Необичайните структури се виждат на снимки от Google Earth

Милена Трачева

Древни пирамиди, лежат на дъното на океана край остров Ню Провидънс, близо до Флорида, САЩ. Това твърди известният виртуален археолог, зоолог, палеонтолог и уфолог Скот Уоринг, който попаднат на необикновените структури с помощта на Google Earth.

Уоринг разглеждал спътникови изображения на океанското дъно, когато забелязал двата огромни обекта, намиращи се под водата, на около 6 километра от най-гъсто населеният остров на Бахамите.

Изследователят казва, че находката се намира в плитки води, което я прави видима отгоре и е доста изненадващо, че до сега никой не я е забелязал.

Според Уоринг, тези пирамиди може да са много по-стари от всички пирамидални постройки на сушата, открити до сега. За да подкрепи хипотезата си, той обяснява, че океана консервира и запазва постройките много по-добре от въздуха.

Разбира се, основната му теория за създателите на потъналите пирамиди, се върти около древна извънземна раса, посетила планетата ни преди милиони години.

Подобни теории съществуват и за повечето пирамиди, които се издигат на сушата. Сред най-разпространените теории на конспирацията, пирамидите всъщност са енергийни центрове, построени от древните цивилизации с помощта на извънземни технологии.

Уоринг обяснява, че двете пирамиди, които е открил на океанското дъно, са напълно различни една от друга.

Той описва първата като перфектна тристранна структура, като тази на великата пирамида в Гиза, Египет. Втората обаче, има стъпаловиден строеж, подобен на този на храма Кукулкан в Чичен Ица, в Северен Юкатан, Мексико, построен от цивилизацията на маите.

Виртуалният изследовател споделя и координатите на находката си: 24°56\'26.50"N 77°19\'39.35"W.

Колкото и интригуващо да звучат твърденията му, за момента никой не може да каже какъв е произходът на тези пирамидални форми. За да се докаже теорията на уфолога, трябва да се направи подводно проучване.

След като Уоринг съобщи за откритието си, информация провокира бурни дискусии, а скептиците веднага отговориха, че въпросните структури най-вероятно са коралови рифове или подводни скали с причудлива форма. Въпреки това, редица експерти изразиха увереност, че обектите наистина може да се окажат древни пирамиди, построена от хора, които в резултат на естествени природни процеси са потънали.

Скот Уоринг е известен с необикновените находки, които открива с помощта на програмите, разработени от Google — Google Earth и Google Maps.

През 2010 г. той заяви, че с тяхна помощ е открил тайнствена писта за извънземни кораби и 30-метрово НЛО, скрито отдолу, в южната част на щата Невада. След това, през 2014 г. той заяви, че е открил няколко подводни извънземни бази — едната била близо до островите Гуам и Сайпан, другата край бреговете на Испания, а третата се намирала край бреговете на Калифорния.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бат Мишо
  Отговор
  1 14:47  29.10.17
  кон разкриха ти базата дет си гарирал каруцата с която си дошъл от Орион зимай мерки премести возилото
 • Извън закона
  Отговор
  2 16:42  29.10.17
  Това са руски бази хахаха )))

Напиши коментар:


Публикувай