1 748 5

Жените си признават: Мразя майката на партньора ми!

Събина Андреева

Когато се влюбиш в някого, накрая се оказва, че имаш връзка с цялото му семейство. Трябва да приемеш всички хора в живота им, особено жената, която го е отгледала: майка му. Но нещата могат да се обърнат с главата надолу, ако има някакво неразбирателство между теб и тази важна жена.

Тези момичета споделят искрено, че не могат да понасят майката на партньора си. Ето кои са и причините за това!

1. Мразя майката на приятеля ми, защото тя зависи изцяло от него и му пречи да си има собствен живот.
2. Свекървата ми ми каза, че бебето ни ще стане ужасен човек и ще свърши в затвора, защото не го учим на религиозни принципи.
3. Толкова мразя майката на гаджето си, че обмислям да скъсам с него.
4. Мразя как майката на съпруга ми все още смята бившите му гаджета за нейни „дъщери“, но не и мен...
5. Наистина не харесвам майката на съпруга ми. Тя се държи ужасно с мен и с жената на другия ѝ син. Както и с племенницата ѝ, която има аутизъм. Мрази мюсюлмани. Списък с неща, които харесва, всъщност е по-кратък, отколкото с тези, които не харесва.
6. Получих съобщение от майката на мъжа ми, което гласеше, че е чула, че съм бременна и ще бъда лоша майка. Не съм бременна, но сега искам да и зашлевя един шамар.
7. Страдам от фибромиалгия (синдром, характеризиращ се с хронична болка, напрежение и умора в мускулите, сухожилията и ставите). Майката на мъжа ми не ми вярва. Мисли, че съм мързелива, измислям си и съм ужасна майка. Тя използва болката ми, за да се опитва да настрои децата ми срещу мен.
8. Майката на съпруга ми не вярва, че страдам от тревожност и депресия. Всичко, което ми казва е „просто да го преодолея“ и че все пак ме обича като дъщеря. Понякога я мразя.
9. Майката на гаджето ми постоянно му иска пари и никога не му ги връща. Чакаме бебе и спестяваме, а тя му поиска пари за цигари и трева.
10. Майката на гаджето ми е толкова обсебена от него. Той също не може да го понася, но не иска да я нарани, ако и каже.
11. Свекървата ми се отнася много зле към детето ми. Кучето ѝ хапе сина ми, а тя после се кара на детето. Що за баба?!
12. Според майката на мъжа ми, аз съм лоша съпруга, защото не мога да задоволя хранителните нужди на капризния ѝ син. А тя цял живот го е хранила с храни от консерва.
13. Мразя майката на съпруга ми. Тя се прави на мила и добра пред мен, но е казала на сина си (моя съпруг), че не съм правилната жена за него.
14. Мразя как майката на мъжа ми сравнява нашата дъщеря с 6-месечното бебе на другия ѝ син. Ние сме различни като родители, преодолей го!
15. Майката на гаджето ми заключва почти всички стаи в къщата, когато съм им на гости. „От мерки за сигурност.“
16. Мразя майката на гаджето ми. Винаги идва на гости неканена и очаква всички да ѝ благодарят, че ги е озарила с нежеланото си присъствие.
17. Мразя майката на гаджето ми. Обвинява ме, че крада неща, които съм купила и за които имам касови бележки. В същото време тя краде от мен и си съчинява абсурдни истории.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Промишлен егоизъм
  Отговор
  1 20:27  29.10.17
  А ако съдията е женен мъж, обикновено дава оправдателна присъда на обвиняемия в убийство на тъщата и го гледа с тиха завист и уважение, защото се е отървал от НЕЩО, дето никой затвор не може да му направи!!!
 • Снежа
  Отговор
  2 08:59  30.10.17
  Ако кандидат снахата идва у вас по едни гащи и има претенции към дома ти казва в прав текс аз с майка си и баща си няма да живея а с вас ли .Върти очи и чака да се махнеш _от къде обаче от собствения си дом? Аз обаче съм и готвила година и половина плела шапки шушони шалове фанела ,простирах и даже гащите цяло лято пълня килера с зимнина пазаря готвя и казвам да си сипе първа.... Както и да е отказах всичко и и се наложи да се справя сама .... Сложно и какво мислите изправи се в хола и каза по горните думи .... С надежда че аз ще отида на вилата целогодишно но ще продължа да пълня килера тенджерата и т.н Не се случи както е мислила тя отнесе синът ни навръх рожденния му ден... След година пак на рожденния му ден запя друга песен да сме говорели да се върнела ...само че не.... аз пак ходя лятото на лозе пак си пълня килера пак си готвя..но си го ям сама а тя лапа мухи и ще продължи да лапа апартамента седи празен заключен а тя плаща наем и ще плаща занапред Който не оцени всичко правено от мен няма заден ход ...всеки трябва да си знае мястото и възможности да се простира според чергата и да обижда при краен случай а не когато му кефне....поздрави от варна
 • ДДР
  Отговор
  3 11:36  30.10.17
  Удивлява ме злобата на нежния пол
 • Факт
  Отговор
  4 11:38  30.10.17
  Ивъъъъ...войната между жени е пословична...Легендарна .... Битката за черпака ,синът- мъжът....:)))
 • Таня
  Отговор
  5 06:23  29.11.17
  Да чувала съм , подобни изказвания от мои приятелки и наистина съм била свидетел на такива отношения. Но в случея и двете не правят компромиси. Правят си на инат без да разговарят по между си. Без да се опитат да разберат. Аз съм в чудесни отношения с моята свекърва, но двете сме много еднакви като хора в живота. Виждаме малките неща в живота, смеем се и когато критикуваме себе си никой не се сърди. Защото го правим тактично и със усърдие. Без обиди, без лицемерие. Тя обаче не се бърка в живота ни, нито ние в нейния. Според мен си е до човек. Аз имам син на 11 години и ще бъда много щастлива, когато порасне и намери своята половинка да се държа с нея както се държи с мен моята свекърва. Благодаря на Бог, че имам такъв късмет.

Напиши коментар:


Публикувай