1 Ноември, 2017 07:00 4 719 0

Вашият хороскоп за днес, 01.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес с лекота ще се освобождавате от негативните влияния в професионалната сфера, което и ще ви даде възможност да затвърдите заетите от вас до момента позиции, не само в делови, но и в материален план. Направете точен разчет на приходите и разходите си.

Телец

Днес мнозина от вас ще бъдат възпирани и ограничавани от прякото си обкръжение в професионалната сфера. Опитайте се да приемате спокойно недостатъците на текущата ситуация, защото нещата около вас могат много бързо да се променят в положителна посока.

Близнаци

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.

Рак

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че ако атакувате открито недоброжелателите си ще имате успех. По-добре изчакайте подходящ момент за увеличаване на вашата активност.

Лъв

Днес с лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот. Опитайте в свободните часове да си създадете обстановка, в която да релаксирате пълноценно.

Дева

Днес дори и да имате усещането, че действията ви в професионален план са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това, отколкото да се опитвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на добро здраве.

Везни

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Скорпион

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Стрелец

Днес успешно ще се справите с текущите плащания, които не търпят отлагане във времето. Опитайте се да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време. Стремете се да останете верни на собствените си принципи.

Козирог

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Водолей

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Разумно подхождайте във всеки един момент, защото едва ли ще ви е приятно да имате неприятности в област, където се надявате на по-голяма стабилност именно на този етап от време.

Риби

Днес лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят. С присъща за вас лекота ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. В случай, че работите в сферата на търговията, ще съумявате без особено големи усилия от ваша страна да увеличите броя на своята клиентела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА