31 Октомври, 2017 13:24 4 285 0

Дъщерята на Вергов ще играе в сериал с татко си

  • юлиан вергов-
  • дъщеря-
  • роля-
  • сериал-
  • откраднат живот-
  • алена вергова

Момичето е получило роля в сериала ”Откраднат живот”

Дъщерята на Юлиан Вергов - Алена е получила роля в серила “Откраднат живот”, в който сега беща ѝ играе ключова роля.

Момичето е получило малка, епизодична роля в телевизионната драма, но въпреки това появата ѝ като "специален гост" е впечатляваща, защото ще застане в средата на поредния лекарски спор.

Дъщерята на Ирина Ялъмова и Юлиан Вергов се появява като медицински случай, който сепревръща в ябълката на раздора между д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев, в чиито роли се превъплъщават Луиза Григорова и Наум Шопов-младши.

15-годишната Алена не за пръв път се сблъсква с актьорската игра. Дали заради родителите си или случайно, тийнейджърката вече има и други сценични изяви. През 2011 г. тя дебютира в пиесата „Ревизор” от Н.В. Гогол, която Мариус Куркински постави на сцената на Народния театър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА