27 386 7

Диляна Попова ражда второ дете на Асен Блатечки

Милена Трачева

Диляна Попова, която има тригодишен син — Борил, от връзката си с актьора Асен Блатечки, наскоро, в интервю за вестник "Труд" призна, че иска още едно дете, но не и сватба.

Може би точно това нейно изказване бе искрата, която привлече вниманието на родните жълти издания и те отново подхванаха темата за греховните отношения на манекенката с бащата на първото ѝ дете.

Известно е, че двамата успяха да затоплят отношенията си, след като почти година се срещаха само по задължение заради мъничкия Борил.

Заради неочакваната близост, Попова отново се размечтала, че с Блатечки могат да бъдат истинско семейство и да увеличат броя на наследниците си.

Асен Блатечки никога не е оставял сина си и се старае много детето да живее и расте в спокойна и любяща обстановка, без да усеща липсата на бащинската фигура.

Давайки това като аргумент на твърденията си, kluki.bg пише, че след като видяла ĸaĸъв прекрасен баща е актьорът, Диляна Попова отново усетила майчински порив и се замислила за още едно дете, чиито баща да е Блатечки. Тя използвала всички женски хитрини, за да накара актьорът да прекарва повече време в дома ѝ.

Според таблоида, манекенката вече е споделила огромното си желание с бащата на Борил, като му е казала, че иска да ѝ направи второ дете.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Emperorex
  Отговор
  1 13:19  01.11.17
  Асен ако не иска,аз съм насреща.
 • ежко бежко
  Отговор
  2 16:11  09.04.18
  и кво на интересува!
 • 3 18:23  15.04.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Аз Варна
  Отговор
  4 21:02  15.04.18
  Може,ама в нейните фантазии.Странно ми е Блатечки как е реагирал на безумното й желание.На всички им е ясно,че той не е за семейство-много шило го играе.Делянка да си прилага торбата с хитрините,пък може да й се получи .
 • vasik atanasova
  Отговор
  5 21:56  16.04.18
  БЛАТЕЧКИ Е ЩАСТЛИВЕЦ
 • МиЛа кунис
  Отговор
  6 23:34  05.05.18
  Глупачка....Или луда...кво му харесва на този Мазник....Да си бе стояла с Таки...Сега живот да живее...И по-готин....яко да Съжалява....
 • Аман
  Отговор
  7 21:32  06.06.18
  Човек страда от собствената си глупост

Напиши коментар:


Публикувай