1 470 3

Съквартирантите искат прошка за прегрешенията си

Двойни елиминации на крачка от финала

Милена Трачева

Тази вечер в живото предаване на VIP Brother ще проследим първите двойни елиминации в шоуто. Шеф Петров, Дани Златков и Тото ще се борят за оставане само 4 дни преди големия финал, но преди това всеки съквартирант ще се изправи пред останалите, за да поиска прошка от този, към когото смята, че има най-голямо прегрешение за двата месеца, прекарани в Къщата.

Финалната седмица на VIP Brother по традиция е повече от емоционална. Тя е време за равносметки, заключения, финални изпитания и прошки. Тази вечер ще видим как всяка от звездите в този сезон на шоуто ще се изправи пред останалите и ще поиска прошка от този, пред когото е сгрешила най-много. Топли прегръдки, сълзи от умиление и прошки от сърце ще изпълнят Къщата, но едно признание ще бъде по-трудно за преглъщане от всички останали и ще предизвика сълзи от огорчение. Кой е съквартирантът, който успя да разбуни духовете в този толкова емоционален момент и каква е истината, която ще бъде толкова трудна за прощаване, предстои да разберем.

Освен време за прошки и равносметки, в последната седмица от шоуто ще лъснат и някои от най-добре пазените стратегии. Един безпрецедентен опит за конспирация, донесъл след себе си скандали и разцепление, ще излезе наяве пред очите на всички в Къщата.

Опитите на Шеф Петров, да настрои едни съквартиранти срещу други, ще станат ясни на всички, а какви ще бъдат последствията за него и как ще реагират звездите на истината за Петров, ще разберем тази вечер, когато най-известната Къща ще се раздели с двама силни мъже, само на крачка преди големия финал.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бобо
  Отговор
  1 17:26  06.11.17
  Да и го натрошкам на тази от снимката
 • 2 01:09  07.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Gost
  Отговор
  3 14:30  07.11.17
  АЛЕКСАНДРА Е ДОЛНА И ЗЛОБЕЕ САМО СЕ ПРАВИ НА ДОБРА СЪЛЗИТЕ И СА ФАЛШИВИ

Напиши коментар:


Публикувай