1 790 4

Благодарение на странна козметична техника тя изглежда с 20 г. по-млада (СНИМКИ)

70-годишната жена дори се преборва с рак на кожата

Милена Трачева

Когато хората срещнат 70-годишната британка Стела Ралфини за пръв път, те не ѝ дават повече от 50 години. Може би ще си помислите, че младоликата баба неведнъж се е подлагала на пластични корекции и други разкрасителни процедури, които да изпънат кожата ѝ и да отнемат от годините ѝ, но не. Ралфини се грижи за външния си вид по доста необичаен и смущаващ начин. Средството, което тя използва, за да поддържа младежкия си вид, може да се стори на някои от вас отблъскващ и дори гнусен, защото тя маже своето лице със собствената си урина.

Стела обаче няма машите предразсъдъци. Нейната терапия с урина дори я прави известна.
Странният метод, с който се грижи за кожата си, Ралфини възприела докато следвала медицина в Индия. Тогава тя била 30-годишна. Докато живеела там, жената получила ужасяващ обрив на лицето и местните я посъветвали да намаже с урина проблемното място. Само след седмица обривът изчезнал.

През април лекарите съобщили на 70-годишната жена, че страда от рак на кожата. Повечето хора биха се отчаяли от подобна страшна диагноза, но не и Ралфини, която успява да се пребори със заболяването, както тя твърди, именно благодарение на странния си козметичен навик.

През май тя се подлага на операция, а само няколко месеца по-късно — през октомври — резултатите от последните ѝ изследвания сочат, че тя е напълно здрава.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бесният язовец на оня с коня
  Отговор
  1 14:15  07.11.17
  майкоооо, тая от предаването на Гала ли се е учила
 • Радо
  Отговор
  2 14:34  07.11.17
  Ако се беше мазала с другото(да не го казвам), щеше да изглежда на 30г. със сигурност.
 • 3 14:52  07.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Диди
  Отговор
  4 13:03  08.11.17
  На 70 г....жената изглежда много добре.

Напиши коментар:


Публикувай