2 643 9

Марая Кери на съд за сексуален тормоз

Обвиненията идват от неин бивш телохранител

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Певицата Марая Кери е поредната звезда обвинена в сексуален тормоз. Изпълнителката обаче, не само бе обвинена, но срещу нея вече тече съдебно дело. Искът е подаден от бившия ѝ бодигард, който твърди, че популярната американка е извършвала сексуални посегателства срещу него и го е унижила, потъпквайки достойнството му.

Телохранителят Майкъл Анело твърди, че Марая Кери е унижавала него и неговите колеги, като ги е наричала нацисти, скинари и членове на Ку-Клукс-Клан. Звездата извършвала и сексуални посегателства срещу него.

При един от случаите, които Анело разказва, певицата поискала от него да пренесе багажа ѝ от хотелската стая, а когато бодигардът отишъл да вземе куфарите, певицата го посрещнала в облечена в предизвикателно "прозрачно облекло". Охранителят моментално се опитал да напусне стаята, но Марая Кери не му позволила, настоявайки да ѝ помогне за куфарите.

Едва след като свършил онова, за което бил извикан, Анело успял да напусне стаята. Той признава, че не е имало физически контакт между тях, но през цялото време се чувствал неловко и бил смутен. Той управлявал охранителна фирма, която се грижела за безопасността на звездата в периода 2015-2017 година. Според сайта за светски новини и клюки TMZ, представители на певицата в момента водят преговори с бодигарда, за да постигнат извънсъдебно споразумение по повдигнатите срещу клиентката им обвинения.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • тан
  Отговор
  1 15:29  09.11.17
  този оранител ще да е някой баш еврогейски европеец - гей-парче
 • Бачо Иван
  Отговор
  2 15:49  09.11.17
  Искам да нося на куфарите на тая кака, пък може и без бельо да ме чака. Бачо не е манджия
 • Свободен
  Отговор
  3 16:33  09.11.17
  Защо да е гей? Човекът да не е длъжен да изчу.а всяка разгнонена лелка?
 • Борис
  Отговор
  4 18:00  09.11.17
  Сексуално посегателство,абе кви са тия мъже бе?

 • кольо
  Отговор
  5 20:06  09.11.17
  поведението на тоя не е никак мъжко. ако се смущава толко лесно да и го беше казал още тогава на четири очи не са след сто години да излага и двамата. аз лично бих правил любов с нея и после да забравя кво е станало.
 • На ТАНАС дъртия
  Отговор
  6 08:31  10.11.17
  Каката си има фантазия. Иска млад нацист да я мандръса :)
 • 7 16:47  10.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Кака Гинка
  Отговор
  8 01:05  11.11.17
  В Древна Гърция и Рим,знатните дами са се събличали пред робите си,защото не ги считали за хора;възможно е и тук случаят да е подобен,а този да се е ядосал,че го пренебрегват...
 • Шаран БГ
  Отговор
  9 18:02  11.11.17
  Тези извратените, не ги знаеш на какъв акъл са? Ще вземе да я "ошета", а после оная ще го съди за секстормоз и изнасилване....

Напиши коментар:


Публикувай