1 039 2

Любимите десерти на зодия Скорпион

Те са известни със своето спокойно и хладно поведение, както и с мистериозния им вид

Стефанаки Йоанис

Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, докато не разберат истината. Скорпионът е велик лидер, винаги е наясно със ситуацията и също така се отличава с находчивост. Скорпионът е воден знак и живее, за да изживява и изразява емоции. Те са известни със своето спокойно и хладно поведение, както и с мистериозния им вид. Скорпионите не са от най-добрите кулинари, но определено обичат да се глезят с вкусотии. Foodpanda, подбра любимите десерти на скорпиона:

Плодове- банани, череши, круши са сред любимите плодове на зодия скорпион. За тях те са основно средство за набавяне на витамини и присъстват в ежедневното им меню.

Ягоди с шоколад или сметана- скорпионите са класици и обичат лесните и бъзри неща. Със сигурност тандемът ягоди и шоколад е сред фаворитите им.

Бонбони- да бонбони, но не какви да е, а здравословни, с какао, бадеми и фурми. Въпрек, че е много трудно за един скорпион да се храни здравословно, вкусовите качества на суровите бонбони взимат превес и са сред любимите десерти.

Бисквитена торта- спомен от детството и любим десерт, който може да се приготви лесно или да се закупи от почти всяка сладкарница.

Макарони със захар- пастата не им е сред предпочитаните храни, но когато е под формата на десерт, определено би ги изкушила.

Крем- карамел- вкусно, сладко и традиционно, крем карамелът съчетава, всичко необходимо за един представител на зодия Скорпион, за да бъде истински щастлив и удовлетворен от храненето.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скорпион29
  Отговор
  1 23:30  12.11.17
  Мляко с ориз и повече канела.После хапвам по някой русофоб е така за спорта намирам ги бързо я на някоя пейка пред блока или в парка или тука не е важно къде а е важно да бъдат схрускани до безобразие е така за спорта
 • onq s konq
  Отговор
  2 14:03  15.11.17
  Аз съм зодия скорпион. Моето любимо ястие е неумит патладжан. Яде се на коленца с устенца.

Напиши коментар:


Публикувай