Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 20:46, обновена 11 Ноември, 2017 17:44 6 265 31

Тото е големият победител във ВИП Брадър 2017

  • вип брадър-
  • победител

Йонислав Йотов -Тото е победителят във ВИП Брадър 2017. Той бе сред петимата финалисти, след като в сряда къщата напуснаха диетоложката Енджи Касабие, фолк иконата Сашка Васева и репортерът Дани Петканов.

"Това е някаква магия, брат! Не мога да го опиша", каза рапърът на Ники Кънчев.

Естрадната звезда Маргарита Хранова завърши втора, на трето място остана дизайнерката на дрехи Мегз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винету

    45 3 Отговор
    Дебили и това ми било народ
  • 2 Да живее ONQ

    41 3 Отговор
    Предаването добре отразява плачебната родна действителност ...
  • 3 Скорпион29

    29 6 Отговор
    Фалшиво като вс.във фалшивата държава
  • 4 МЕГъЗ

    33 8 Отговор
    Тоя резил мегЗ,тая селска разглезена простачка стигна до финал?!?!Майко мила,добре ,че имигрерах на време.
  • 5 Бай Випчо

    13 4 Отговор
    Шъ ода си пусна ино Тото !
  • 6 Go Sho

    18 10 Отговор
    "Не сме народ, а мърша."
    Много е прав дядо Вазов, много.
    Стигнали сме дъното, на деградацията си и копаем още надолу.
    Такъв народ няма бъдеще.

    Коментиран от #7, #15

  • 7 Бесен Язовец

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "Go Sho":

    Дядо Вазов?????или дядо Славейков??я пак си помисли
  • 8 Go Sho

    12 2 Отговор
    Дядо Славейков е, да. Извинявам се.
  • 9 Гост

    22 4 Отговор
    Страшен селяндур. Кажи му че е от Враца и не го обиждай.Па много скача на бой той .Ей селски на мен така ми скочи и ще видиш как ще те върна от там откъдето си излязъл.
  • 10 Паулу Коелю

    23 4 Отговор
    Народ съставен от 80% дебили е нормално да изберът себеподобен
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Басри

    2 2 Отговор
    От победител във вип(ПРОСТОТИЯ) брадър та до разни добитъци и турски лири.... след десет- двадесет коментара може да се стигне и до "екзистенциалната функция на метала в моделите на Пако Рабан".......
  • 15 Българино

    0 6 Отговор

    До коментар #6 от "Go Sho":

    Петко Славейков го е казал това, а не дядо ти Вазов, образовани ми съселянин!
  • 16 Я. Петров

    6 1 Отговор
    Туй не е Вип, туй е грип. Евала на Вип брадъра, че се нае да се излага публично с предаване за тъпи хора. 90% гледат фермата 10%брадърчето .Разпределение на масите.
  • 17 onq s konq

    5 10 Отговор
    Почти не пропускам "Биг брадър" и никога не гледам други състезателни подобия тип "Ферма".Затова и ми е мн интересно защо има хора които презират и оплюват предаването и участниците...КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ГО ГЛЕДАТ?!А ЗАЩО ГО ГЛЕДАТ след като не им харесва?Ами защото точно те са ДЕБИЛИ.Повечето от същите тия "хора" коментиращи тук живеят извън България.И пак същата картинка-ЗА ДА СТЕ НАВЪН,ЗНАЧИ БГ НЕ ВИ ХАРЕСВА.Тогава ЗАЩО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ И КОМЕНТИРАТЕ В БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ БЪЛГАРСКИ СЪБИТИЯ?

    Коментиран от #20

  • 18 един

    5 0 Отговор
    В момента у нас най-актуалната и прекалено често употребявана дума е дебил. Дано скоро я забравим. Това са диагнози, а всяка една диагноза никак не е подходяща за нанасяне на обиди и да се чете и чува непрекъснато. Олигофрен, дебил и имбицил - това са диагнозите за степенно изоставане в умственото развитие по независещи от пациента причини. Колкото до спечелилия рапър, бивш футболисти, не е ясно какво го чака в бъдеще, той е представител на лутащата се съвременна младеж, определено с качества - външност, сравнително добро възпитание, харизма. Разбира се, че можеше да бъде и Маргарита Хранова. Но както почти винаги, победи младостта. При всичките пристъпи на агресия и плач, изразена егоцентричност, Тото поне не си свали гащите, както наблюдавахме при една друга "любима звезда" на България. Просто това е положението у нас. Успех на Тото и дано наградата му послужи за нещо хубаво и добро!
  • 19 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    А теб кога да те очакваме в някое издание на брадър-а? VIP или BIG няма значение. Със сигурност ще минеш кастинга и ще осигуриш голям рейтинг. Таргет групата на това предаване е тъкмо като за теб. Ще имаш голяма платформа за изява. Време е да скочиш на следващо ниво! Форумът тук е прекалено тесен за твоя капацитет.

    Освен това българинът обича да псува!
  • 20 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    "Почти не пропускам "Биг брадър"" - личи си!

    "Затова и ми е мн интересно защо има хора които презират и оплюват предаването и участниците...КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ГО ГЛЕДАТ?!"

    НЕ, НЕ ЗНАЧИ! 5 минути са нужни на човек, да си направи заключение за формата и представените в него участници. Тоест, няма нужда да го гледаш, а само да преминеш през него превъртайки каналите.

    "ЗА ДА СТЕ НАВЪН,ЗНАЧИ БГ НЕ ВИ ХАРЕСВА." Виж тук си прав!

    "ЗАЩО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ И КОМЕНТИРАТЕ В БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ БЪЛГАРСКИ СЪБИТИЯ?" Защото хората се надяват на някаква положителна промяна и защото повечето са не по собствено желание са в чужбина, а са ПРИНУДЕНИ! Дори и от простотията изливана всяка вечер от екрана.

    Безсмислен пост!

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Ще бъда по-конкретен,защото ти и подобните ти явно не разбирате същността на нещата относно "Биг Бро".Докато вие обсъждате простотията и ограничеността на тоя или оня от влезлите в къщата,то за мен НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ УЧАСТНИКА ДАЛИ Е ПРОФЕСОР,СПОРТИСТ,П...Л ИЛИ ЧОВЕК НА ИЗКУСТВОТО/пък бил той талантлив или посредствен/-интересно ми е как тия различни индивиди СЕ ПРОМЕНЯТ ПСИХИЧЕСКИ под въздействие на повече от месец ИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪНШНИЯ СВЯТ И КАК СЕ ДЕФОРМИРА СЕТИВНОСТТА И КОМУНИКАЦИЯТА ИМ В ЕДИН АБС. ЗАТВОРЕН КРЪГ.И тук ще направя паралел с "вашата ЕМИГРАНТСКА диаспора ":ВИЕ СТЕ ПОСТАВЕНИ ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ КАТО ТЯХ,само че докато те са "вътре",то вие сте изолирани "вън",Т.Е. отделени от БГ...и сте също толкова интересни за ИЗСЛЕДВАНЕ!И накрая да уточни нещо мн. важно:Вие сте извън БГ защото не ви харесва настоящия български ред и управление на страната,като се борите по някакъв си свой начин да го промените и респективно да се върнете ...тогава.Аз и такива като мен пък ги устройва напълно настоящият живот в БГ и ако вие успеете да промените нещо,то значи че НИЕ пък трябва да се махнем...т.е. да си разменим местата!Е няма как да се разберем с вас...с добро:)

    Коментиран от #23

  • 23 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Според мен на теб ти убягва същността на формата, като идея, агресивност, времетраене, облъчване и т.н.! Тя не е нищо друго освен затъпяване и деморализиране на масовата аудитория. Затова е и такъв кастингът. Залага се не на доброто и градивното, а на конфликта му с пошлото и просташкото. SORRY! Предпочитам да страня от простаци, отколкото да се мъча да ги анализирам и евентуално променям. Натоварват ме излишно, без реален смисъл.

    "Е няма как да се разберем с вас...с добро:)"

    Сам стигна до заключението, от което всъщност треперите използвачите на сегашната ситуация в България.

    Изпускаш обаче един тънък момент.

    Докато за България все пак има някакъв, макар и минимален шанс да се върне към държавността си, то твоето време и това на паразити като теб е преброено. Поради простата причина, че ако това не стане в един не много дълъг период, България реално ще изчезне. Приемният организъм, от който смучите ви предоставя само два варианта на бъдеще. И двата летални за вас. Или да се отърве от вас или да загине, което в крайна сметка води и до вашият край. Колко? 20 години? Радвай се, докато можеш.

    Коментиран от #27

  • 24 Спорт ТОТО

    5 0 Отговор
    Триумф на селската простащина,агресията и тъпотата...
    Благодарим на Виповете ,че допринесаха за финализирането на опростачването на нацията...
    Тото сега ще е промер на победител пред вашите деца и утре Боко Борисов ще е виновен че поколението е от дебили...

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ване

    0 0 Отговор
    А стига бе..потресен съм...
  • 27 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Излиза че "тънкия момент" който ми се губи според тебе е,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ...до макс 20 г.И къде ще се дене според тебе?Представям си как ще ме шокираш след малко че "дебелият момент" пък който ми се губи е,че ЦЕЛИЯТ СВЯТ ще изчезне!Да-светът може и да изчезне вследствие война или катаклизъм,НО НЕ И САМО БЪЛГАРИЯ!Явно ти обаче имаш друг аспект на нещата и ОПЛАКВАШ ИЗЧЕЗВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ ОТ РУСКИТЕ СФЕРИ НА ПОЛИТ. И ИКОНОМИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ,но ...тва е положението.Мерси все пак за пожеланието ти да се "радвам докато мога",но за жалост не мога да ти отвърна със същото предвид емигрантския ти живот.А да ти пожелавам "страдай докато можеш"...просто не подхожда на характера и светското ми възпитание :)

    Коментиран от #29

  • 28 Биби

    2 0 Отговор
    Джуки , певачки, рапърчета , к..вички, соц примадони, жиголо, фалшиви докторки гастрольорки. Щом това ни са виповете , кво ли ще ни е простолюдието. Всичкото една мярка . Или може би има нужда простака да се чувства вип и да изпростява още повече. И конкуренцията ни обратна, хитрите хищници , за да не търпят конкуренция, плъзгат останалите да се състезават по простоия и така си осигуряват прост народ и дългосрочно жертви и плячка при пълно спокойствие за бъдещето си.
  • 29 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    "И къде ще се дене според тебе?"
    В ИСТОРИЯТА, пич. В историята.

    Там, където са останали много държави, империи и нации, претопени от недалновидността си.

    Съдейки по силата на съседите, основната част към Турция, но почти е сигурно, че ще бъде разпиляна на парчета, но не и останала дори това, което е в момента. С нови правила, подменена нация, история, ценности т.н. Част от нещо друго, в което твоето сегашно съществуване ще бъде трудно осъществимо.

    П.С.
    И ти като юристката правиш тъпи заключение за опонента си по това, което четеш. Ми не, не съм емигрант. Все още се мъча и допринасям нещо на тази територия. Докога?! Никой не знае!

    Разводни се темата! BYE!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 тотопръднятавгащи

    4 2 Отговор
    смешници тоя дебелак ми печели пред Маргарита Хранова скрийте се,срамувайте се нищожества