11 Ноември, 2017 18:36 7 046 3

Баща на участник от „Фермата“ се опитал да го убие

  • баща-
  • опит за убийство-
  • участник-
  • риалити предаване-
  • шоу-
  • фермата-
  • иван гинчев

Хазартът и алкохолът били в основата на трагичното детство на Иван Гинчев

Емигрантът Иван Гинчев от „Фермата“ разказа покъртителни подробности от тежкото си детство в предаването.

Той сподели, че много пъти е бил на косъм от смъртта заради тормоза, който неговият баща упражнявал върху него.

Това започнало още в най-ранните му детски години, заради тежките проблеми на баща му с алкохола и хазарта. Първите спомени на Иван датират от невръстната от 2-годишна възраст, когато баща му, в пристъп на гняв започнал да го души, защото малкият Иван го помолил да спре да бие майка му.

Драматичната си история той разказа на чеченката Марина, която също е била жертва на домашно насилие.

„Баща ми ползваше майка ми за боксова круша. Той е скапан комарджия, по цяла нощ играеше, а като се прибереше пребиваше майка ми, защото е загубил. Аз бях на 2-3 години, събудих се от това, че я бие. Той започна да ме души и казваше „гледай полюлея, сега ти ще умреш“. Цял живот съм ходил със син врат от неговите пръсти“, спомни си тежките моменти Гинчев.

За да скрие травмите, майка му го обличала с поло посред лято, а бащата-злодей не се поколебал да ги спуква от бой и на Коледа и да ги оставя на тъмно, когато се връщал от поредната игра на хазарт без пукната пара.

Години по-късно Иван убедил майка си да се разведе, а днес живее с нея и семейството си в Берлин. Баща си не е виждал от 21 години и не го брои за жив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    11 1 Отговор
    Може ли такова нещо ?
  • 2 Юри Стаматов

    9 3 Отговор
    Да мре в мизерия тоя боклук...
    призванието Баща,не е да си направиш кефа и после да си мислиш,че всичко ти е в кърпа...
    Всеки ден и всеки час дано да страда...
    най-най искренно му го пожелавам...
  • 3 гост

    0 1 Отговор
    А МВР къде е било и защо майката е търпяла това, едно е само срещу нея, но когато посяга и на детето е брутално насилие. Децата са най-чистите създания, те не заслужават насилие както и да го погледнеш.