970 1

Ерген ли сте? Може да се абонирате за доживотна доставка на алкохол

Услугата се предлага от една китайска компания

Милена Трачева

Китайска компания може би е намерила рецептата за щастлив живот на неженения мъж.

Този уикенд в Китай се чества Денят на самотния мъж или Денят на ергена. За да облекчи самотата им и да повдигне духа им, един китайски производител на алкохол е решил да пусне неустоимо, сгряващо предложение към всички свободни мъже — доживотна доставка на алкохол за по-малко от 1700 долара.

Jiangxiaobai Liquor Company пусна офертата си в събота по време на най-големия пазарен фестивал в Китай, който се провежда на 11 ноември (11.11). Именно тази дата е подтикнала алкохолната компания да постави и символичната цена на офертата си — 11 111 юана ($ 1675), платени еднократно.

Става въпрос обаче, само за местната алкохолна напитка байцзю, която на 11 ноември ежегодно се продава с намаление. Нормалната цена, на примамливото доживотно предложение, през останалото време от годината, е 99 999 юана, а една бутилка се продава за 196 юана.

Промоцията е ограничена само за първите 99 потребители, които ако се възползват от промоцията, ще получават по 12 бутилки байцзю всеки месец. Те също така могат да прехвърлят доставките с алкохол на друг член от семейството, ако починат в рамките на 5 г., след направената от тях покупка.

Байцзю се прави от сорго или ориз. Съдържанието на алкохол обикновено е над 40%. Обикновено се пие на шотове и често е поднасяно на банкети.

Китай


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Баш Логера
    Отговор
    1 14:11  12.11.17
    Че той затва е ерген, щот пие и е импотентен

Напиши коментар:


Публикувай