16 Ноември, 2017 07:00 3 188 0

Вашият хороскоп за днес, 16.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Мнозина от вас ще имат срещи с нови хора и ще направят деня си интересен. Запазете доброто си настроение, не търсете причини да се конфронтирате с никого. Ще получите предложение, което със сигурност ще ви изненада приятно.

Телец

Днес се старайте и изпипвайте детайлите по проект, над който работите. Ще направите добро впечатление пред началници и колеги. Не пренебрегвайте човек, който ви е поискал помощ - добрината ще ви се изплати многократно.

Близнаци

Имайте доверие в хората, с които сте в бизнес-отношения. Бъдете търпеливи и внимателни, ще си осигурите и вие доверието им, и ще вървите в една посока напред. В личните ви дела ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера.

Рак

Не позволявайте една зависимост да ръководи действията ви. Освободете се и поддържайте дистанция с хората, които я предизвикват. Но ще се радвате на добро сътрудничество с човек, близък по дух и възгледи. Започващ проект обещава да бъде успешен, стига да му се посветите достатъчно.

Лъв

С разумните си действия ще предизвиквате другите и ще насочвате усилията им в правилна посока. Работата ще ви носи удовлетворение и повишаване на доходите. С литературните си похвати ще привлечете вниманието на романтичните и творчески личности.

Дева

Ще ви се налага да правите повече компромиси и не бива да издребнявате. Наученото до тук ще ви направи по-успешни, предвид новите приоритети, които стоят пред вас. Щастливи ще се почувствате от вниманието на човек, който също ви привлича с интелекта си.

Везни

Закачливи сте и с желание ще се впуснете в романтичен флирт. Служебните задачи ще ви принудят да се съсредоточите, но не за дълго. Ако търсите сътрудничество с подходящи партньори не изтъквайте всичките си съображения, а само онези, които те желаят да чуят.

Скорпион

Силни сте и имате достатъчно капацитет за да се справите с възникнал проблем. Настроението ви ще се подобри, ако изгладите недоразуменията си с близък човек. Това ще ви освободи от напрежение, ще ви направи щастливи и ще мислите в перспектива.

Стрелец

Не позволявайте една зависимост да ръководи действията ви. Освободете се и поддържайте дистанция с хората, които я предизвикват. Но ще се радвате на добро сътрудничество с човек, близък по дух и възгледи. Започващ проект обещава да бъде успешен, стига да му се посветите достатъчно.

Козирог

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности. Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности.

Водолей

Приемате събитията достатъчно резервирано и това ви дава предимство. Да бъдете адекватни и да се наложите е нещо, което отдавна целите. Но има неща и хора, с които трябва да се съобразите. Хобито ще ви привлече в степен да го превърнете в основно занимание. Това ще ви донесе и печалби.

Риби

Не допускайте ярката ви емоционалност да стане пречка към постигането на целите ви. Бъдете гъвкави в решенията си и не казвайте “никога”. Толерантността към други гледни точки ще ви помогне да получите популярност и подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА