Last news in Fakti

18 Ноември, 2017 07:00 3 605 0

Вашият хороскоп за днес, 18.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес отделете повече време на задачи, свързани с домакинството. Ще изникнат някои затруднение, но ще останете доволни от свършената работа. Източник на позитивни емоции ще са най-малките членове на семейството ви.

Телец

Днес мнозина от вас ги очакват приятни изненади, поставящи началото на обстоятелства, които ще ви донесат много радост и незабравими мигове. Подкрепата, която ще получите от интимната половинка, ще ви помогне да преодолеете някои свои вътрешни колебания.

Близнаци

Днес внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото свободно време. Освободете се от вътрешните си тревоги, защото те няма да ви донесат нищо позитивно. Не отказвайте да помогнете на ваш близък, който има нужда най-вече от психическа подкрепа.

Рак

Днес ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Лъв

Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Бъдете последователни. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта.

Дева

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Везни

Днес се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Обърнете внимание на вашите близки. Отлично здраве.

Скорпион

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите ангажиментите си така, че да имате достатъчно време и за почивка и приятни занимания.

Стрелец

Днес вземете необходимите мерки, за да укрепите здравословната си форма. Погрижете се да изясните някои недоразумения с възрастните членове на семейството, като проявите готовност за намирането на компромисно решение.

Козирог

Днес разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.

Водолей

Днес избягвайте рутината и еднообразието в заниманията, на които се отдавате. Постарайте се да контролирате сприхавостта си, особено ако ви се налага да осъществите голяма покупка. Отделете време и за интимната си половинка.

Риби

Днес се опитайте спокойно и дипломатично да решите семеен проблем. Коригирайте отношението, което имате към стар близък приятел, защото най-вероятно впоследствие ще осъзнаете, че сте загубили много. Направете някои промени в домашната обстановка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА