662 0

Дрейк заплаши да набие похотлив фен насред концерт (ВИДЕО)

Рапърът забелязал от сцената действията на нахалника

Милена Трачева

Рапърът Дрейк извърши геройство като спаси от сексуално посагателство няколко свои фенки. Това стана по време на негов концерт в австралийския град Сидни.

Изпълнителят прекъсна своя песен, за да заплаши лично мъж от публиката, който се опитвал да опипа незабелязано жените край него.

Действията на изпълнителя са били запечатани на любителско видео, което по-късно се появи в социалните мрежи. На кадрите се вижда ясно как Дрейк изведнъж спира да пее, посредата на хита си Know Yourself, след като е забелязал похотливия фен.

"Ако не спреш да пипаш момичетата, ще сляза и ще те смажа. Не се шегувам. Ако не престанеш да обарваш момичетата, ще дойда и ще ти сритам задника", казва рапърът.

Кадрите показват как коментарите му биват посрещани с одобрение и от жените, и от мъжете в публиката, които веднага освиркват нахалника.

След появата на видеото, то се разпространи светкавично из всички социални мрежи, а потребителите отрупаха с похвали певеца, като всеобщото мнение бе, че са нужни повече мъже като него, за да защитават жените от перверзници.

At his concert in Australia, Drake pauses his performance to threaten fan groping a woman. “I will f*ck you up!”

We need more men like this to define boundaries. pic.twitter.com/hkaGu2rwDr

— Shomeo (@SassBaller) November 16, 2017

Австралия


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай