3 644 0

Тези изрязани сцени от "Титаник" ще променят идеята ви за филма (ВИДЕО)

Изтекоха сцени, изрязани от пълната версия на легендарния филм

Милена Трачева

В хода на епичните си три часа и петнадесет минути, филмът на Джеймс Камерън "Титаник" успява да предаде на зрителите доста интересни и удивителни сцени, които да породят всевъзможни чувства и емоции у тях. Сцени, които те карат да се смееш, или такива, които те карат да свиеш длани в юмруци, за да не фраснеш телевизора или седалката на предния ред в киносалона, както и сцени, които са създали огромни главоболия на филмовия екип. Имайки предвид трагичния характер на историята, в "Титаник" изобилстват сцените, които те карат да се натъжиш и да заплачеш неудържимо.

Но легендарният филм, който спечелили 11 награди „Оскар", включително за режисура и най-добър филм, щеше да бъде още по-емоционален, затрогващ и драматичен, ако тези кадри не са били премахнати във финалната версия, пишат британските медии.

Тези няколко минути от края на "Титаник" се появиха в мрежата, за да разчувстват и най-коравия зрител, който не е плакал дори веднъж, докато е гледал трагичната любовна история на Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо.

Вестник Sun пише, че режисьорът Джеймс Камерън бил принуден да изреже тези, както и още няколко сцени, по настояване на Paramount. Основната причина била, че с тях филмът щял да бъде с продължителност пет часа. Компанията не можела да си позволи да пусне по кината такава дълга продукция и Камерън бил принуден да се откаже от всичко, което не би навредило на общата идея.

Пълната версия на легендарния филм, която стана достъпна за широката публика, се оказва много по-драматична от оригиналната. В невижданите до сега сцени, Камерън подробно разкрива ужаса и страха върху лицата на оцелелите, спасени от кораба "Карпатия".

На тези кадри виждаме Джоузеф Брус Исмай, високопоставеният служител от компанията, която притежава Титаник. В решаващия момент той се разкри като страхливец, завладян от личен интерес, но на тези изрязани кадри го виждаме в съвсем друга светлина. Близък кадър на лицето му показва дълбоката вина, която изпитва, докато броди сред хората на палубата, взиращи се с укур в него, пише Mirror.

Също така виждаме как Роуз се качва на борда — изпаднала в шок от случилото се и вкочанена от студ. През нейните очи виждаме оцелелите, спасени от "Карпатия" и успяваме да оценим мащаба на трагедията, събрана в очите на тези хора, пълни с болка и тъга, страх и ужас.Още по темата

 • Манията по "Титаник" продължава (ВИДЕО)

  Манията по "Титаник" продължава (ВИДЕО)

  Суперпродукцията "Титаник", събрала вторите най-големи приходи от прожекции в историята на световния бокс-офис, привлича съвсем ново ...
  17.12.2017
  1 184
  0
 • Тарантино се заема със Star Trek

  Тарантино се заема със Star Trek

  Куентин Тарантино работи по нов филм от поредицата „Star Trek” и е възможно да го режисира, съобщи Screen Rant. Той работи съвместно с ...
  10.12.2017
  999
  1

Напиши коментар:


Публикувай