3 782 12

Иван Ласкин във война с Васил Михайлов

Причината ... Алекс Сърчаджиева

Милена Трачева

Иван Ласкин е във война с бившия си колега Васил Михайлов, с когото години наред деляха една сцена в Театър „Българска армия. Причината за раздора е мнението на Петко Войвода за половинката на по-младия му колега — Алекс Сърчаджиева, пише HotArena.

„Сашка не е никаква артистка! Ако не беше майка й Пепа Николова, нищо нямаше да стане от нея, никъде нямаше да я вземат на работа”. Това е мнението на Васил Михайлов за водещата на „ВИП Брадър”.

Той не си пестял негативите по отношение на чаровната актриса и думите му стигнали до ушите на нейния любим. Както е известно, Ласкин е с доста грубовати маниери, трудно се обижда и най-често смята другите за твърде ниска топка, за да им се връзва. Ахилесовата му пета обаче е неговата половинка Александра. Една лоша дума за нея е достатъчна, за да намрази до гроб човека, който я е казал. Именно това станало и с Васил Михайлов.

В момента двамата бивши колеги не можели да се гледат. Ласкин не се притеснявал да казва директно в очите на Петко Войвода, че му е крайно време да слезе от сцената, че вече няма място в театъра и че трябва да пусне кокала, за да го вземе някой по-млад и кадърен от него.

От своя страна доайенът на театъра не се отказвал от думите си за Сърчаджиева и твърдо поддържал тезата, че не той, а тя трябва да слезе от сцената, защото няма качества да бъде на нея. „Да си седи в предаването, там й е мястото, да се лигави за пари”, смятал Михайлов.

Говори се, че Михайлов бил една от причините Алекс Сърчаджиева да напусне преди няколко години Военния театър, където играеха и двамата с Ласкин. Него го уволниха заради неявяване на работа и системно пиянство, тя пък си тръгна по собствено желание.

Според запознати, младата актриса е търпяла много обиди за професионалните си изяви от доайена на театъра. Напуснала, защото заради неговото влияние често се разминавала с ролите, които искала да изиграе.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • синя трева
  Отговор
  1 12:17  20.11.17
  Прав си е човека, от тия нищо не става.
 • Истината
  Отговор
  2 12:30  20.11.17
  Абсолютно е прав Васил и това трябваше да се каже отдавна!знам,че истината боли,но е само една и никой не е направил Иванчо алкохолик зорлем,а съпругата му толкова си може в което няма нищо лошо,но трябва да го приемат!
 • Име като гост
  Отговор
  3 12:46  20.11.17
  Пияната гарга Ласкин и лиглата Сърчаджиева,прав си е човекът.
 • Брутален нерез
  Отговор
  4 13:03  20.11.17
  Аз съм за Петко Войвода :)

 • Bossman
  Отговор
  5 13:32  20.11.17
  Алекс Сърчаджиева си е много добра в това което прави.Просто много и завиждат че е успяла.А за успелите се говорят какви ли не клюки.
 • Bossman
  Отговор
  6 13:34  20.11.17
  Алекс Сърчаджиева си е много добра в това което прави.Просто много и завиждат че е успяла.А за успелите се говорят какви ли не клюки.
 • Таня
  Отговор
  7 17:25  20.11.17
  Много завист8385
 • мнение
  Отговор
  8 19:52  20.11.17
  Жалко е , че младия мъж не слуша опитния и то за глупави но манипулативни жени. Това си е за негова сметка.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  9 01:47  21.11.17
  ВАСИЛ МИХАЙЛОВ Е ПРАВ МНОГО ГОЛЯМ ПИЧ Е ВИДЯХ ГО НА ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ХАРИЗМАТИЧЕН ИСТИНСКИ КАП ПЕТКО ВОЙВОДА А ЛАСКИН СЕ ИЗЯВЯВА САМО ПО ИНТЕРНЕТ ФОРУМИ
 • FUCK OF
  Отговор
  10 03:54  21.11.17
  КАПИТАН ПЕТКО Е ПРАВ.... ЛАСКИН ДА ГО Д.ХА....
 • filo
  Отговор
  11 15:50  21.11.17
  А Пепа Николова я е лансирала нейната майка, партията - майка.
 • Като гост
  Отговор
  12 20:55  21.11.17
  Тоя пък. Още 2 живота да има, и с/у него да бяга не може да настигне В. Михайлов, както в личен, така и в професионален план . Тръгнал, и акъл да дава.

Напиши коментар:


Публикувай