Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 08:53 21 759 84

Новата Мис България: Не съм грозна!

  • тамара георгиева-
  • мис българия-
  • грозна-
  • конкурс-
  • красота

Хората не знаят каква душа и сърце имам, заяви Тамара Георгиева

Новата Мис България: Не съм грозна! - 1
Снимка: БТА

Новата Мис България Тамара Георгиева коментира отрицателните коментари по неин адрес в социалните мрежи. Носителката на короната твърди, че е била подготвена за това. Изненадата й обаче дошла от „простотията на хората и грозните им постъпки”.

„Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези снимки, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана. И не, аз не съм грозна в никакъв случай”, каза Тамара Георгиева пред Нова телевизия.

„Завърших Италианския лицей в София, а после - Художествената академия - със специалност „Дизайн на порцелан и стъкло". Сега ми предстои магистратура, която искам да бъде свързана с модния дизайн, защото работата ми е такава – работя в моден бутик. Това е моя страст. А също така помагам в семейния бизнес, който е свързан с дизайна на порцелана и на стъклото”, разказа още Тамара Георгиева.

На модния подиум се изявява от малка, но основно в благотворителни ревюта. Първата й сериозна поява на конкурс е през февруари тази година на „Lady България”, на който печели награда. „Конкурсът „Мис България” за мен беше мечта от малка. Винаги ми се е искало да изпитам тази емоция, която изпитват момичетата, участващи в конкурса. Това е сбъдната мечта за мен”, казва Тамара Георгиева.

Тя обаче смята да развива способностите си като дизайнер, а модата да остане само хоби. „Разбира се, ще бъда част от такива конкурси, може би като гост, като жури, но ще трябва тепърва да развивам кариерата си. Искам да се развивам като дизайнер, все пак това е моята професия”, добави Тамара.

Новата Мис България: Не съм грозна!
Снимка: БТА

Новата Мис България: Не съм грозна!
Снимка: БТА


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яга

    143 8 Отговор
    А тая я знам, гонеше Хензел и Гретел да ги яде !

    Коментиран от #3

  • 2 Будалата

    62 7 Отговор
    Не отбирам много от женска красота, но по душата ли ги избират или по лицето. То бяха избрали някаква Крокодил ли беше каква ли , та защо не харесвате това пате. То малко като лафа за началника. Ей началник много си готин отвън но да имам едно око на оная ми работа че да те видя отвътре как си. Демек да го боднел а? Та момето може да е готино отвътре а хората не я разбират.
  • 3 ouhu

    60 12 Отговор

    До коментар #1 от "Яга":

    няма такъв носорог
  • 4 Жури

    83 9 Отговор
    Това е един богат ТРАВЕСТИТ който си е платил много за да стане известен
  • 5 681

    83 5 Отговор
    Мис Травестиция 2017. Членовете на журито, кои са тези бедни, продажно дущици... Всичко се изврати. Няма морал, няма ценности, има едни пари
  • 6 681

    42 10 Отговор
    Ходи си отрежи носа на машината за рязане на порцелан, това няма да ти струва нищо.
  • 7 Екстра си е момичето

    28 86 Отговор
    Много ми е интересно всички вие дето я оприличавате на вещица,носорог и т.н.,я дайте да видим ваще жени,да видим идеала за красота.И някви си там дебели чафки и лелки ,не приличащи на жени,плюят ли хулят и се късат от злоба.Да живеят бългаските ценности!

    Коментиран от #36

  • 8 Morgoth

    108 3 Отговор
    Не е грозна, но не е и достатъчно красива за да заеме първо място на конкурс за красота. Просто вижте какви усмивки имат другите две момичета.
  • 9 ouhu

    54 7 Отговор
    ТаЯ ако е овца няма да може да се напасе !!!
  • 10 Хан Крум

    27 9 Отговор
    Не е грозна, сабо балко! Мухахаха, хубаво е че ще си изкараш тази корона на колене, иначе щеше да си си най - обикновена коВра!
  • 11 Муха

    73 3 Отговор
    Не мила, не си грозна! Просто не се вписваш в понятието "красива"!
  • 12 Муха

    42 3 Отговор
    Нос, скули, джуки, кожа... Пък и "скромна"! Мани бегай...

    Коментиран от #83

  • 13 СвръхАз

    29 4 Отговор
    Тая не му е пуснала на доктор Енчев
  • 14 Темида

    55 2 Отговор
    Тук не говорим грозна ли е или хубава. Едно е ако я бяха избрали за мис Дряново или мис Габрово или мис София.......съвсееееееем друго е МИС БЪЛГАРИЯ...така де най-красивата в страната която претендира за неземни красавици.

    Коментиран от #29

  • 15 ha ha ha

    45 3 Отговор
    Не си грозна, само малко противна, а и тази адамова ябълка дет я имаш ме хвърля леко в размисли... без страсти :D
  • 16 Свободен

    46 3 Отговор
    не е грозна в сравнение с анита мейзер.
  • 17 S-line

    8 44 Отговор
    Завис българска .

    Коментиран от #18, #20

  • 18 Хан Крум

    37 1 Отговор

    До коментар #17 от "S-line":

    ЗависТ - научи български, стига само си краднал!
  • 19 Питам Аз

    29 3 Отговор
    Всички злобеели и завиждали , ами искам да попитам примерно, защо когато избраха да речем Жени Калканджиева за мис едно време, по неин адрес нямаше такава река от негативни коментари а???...пък и си повярвало това нещо , че било хубаво ха-ха

    Коментиран от #30

  • 20 тра лалала

    36 4 Отговор

    До коментар #17 от "S-line":

    Мда, казвате завист и готово :D

    На кое да му завиждам на това извънземно, на орловия нос, на разпльоканите джуки, на скулите, които правят лицето да изглежда все едно е сглобявано от две половини, на изкуствения бюст или на травеститската визия - НА КОЕ???

    Толкова ли да нямаме усет за красота, при все, че българките са едни от най-красивите жени в света?
  • 21 Хммм

    16 2 Отговор
    Абе нали има някакво жури, което избира победителите?! Те са отговорни за този нагласен конкурс.

    А ако някой е гледал кастинга на Top Model с Тиара Банкс ще забележи, че и там пращат да си ходят най-красивите, а стават модели разни кобили. Явно тази завист се шири в цял свят, не само тук.
  • 22 Ico

    27 2 Отговор
    Нищо е нема на момата,арна си е,само клюна малко,такова....Абе ако даде 5 лева за 15 минути ша и го претъркам на шмиргела(клюна)и ша стане съскалка!
  • 23 Ботев

    24 2 Отговор
    Като го погледна това толкова самоуверено човече ми се повдига и едва не повръщам...От факта че е направена по някакъв никому неизвестен начин Мис.... прозира начинът на действие по нашата територия във всички други сфери...Има ли нещо, в което като се вгледа човек, да не му се повдига.... Напълно нормално следват факт след факт ....Майко Българийо!
  • 24 popo

    22 2 Отговор
    Ами грозна си.
  • 25 onq s konq

    19 4 Отговор
    За мене момата е наи-красивото нещо дето съм виждал в живота си!Като влезе у фантастико да пазарува а ас работим там одавна и като я видим направо спирам да дишам!!!Верно че първо и влиза носа а тя ходи подир него ама това не е пречка та да я сънувам сека вечер!Даже наскоро се престраших да я заговорим и и викам - ако търсиш тоалетна да знаеш че не работи- ама тя нищо не ми отговори!Явно не и се е ходило баш тогава!
  • 26 пешо

    9 2 Отговор
    На доктор Енчев жена му е по нелицеприятна,а само комплименти по неин адрес.Физиономията и е конска въпреки неговата намеса! Да живеят миските!
  • 27 Иван

    24 1 Отговор
    Абе това е конкурс за външна красота, душата и сърцето може да я разкрива в някой литературен клуб ако ще ! Като всичко в тая мила родина и тоя конкурс е един пълен фарс и плащане зад масата, за да се исзфукаш пред компанията, че държанката ти е станала нещо повече от обикновен парцал. Съжалявам ама си е самата истина
  • 28 123457

    23 2 Отговор
    Поблема момиче не е в теб. По всякакви конкурси се явяват и по-грозни момичета от теб. Просто не си достатъчно красива за да си мис...
    Проблема е в тези, които те назначиха за миска. Просто хората неправилно изливат възмущението си върху теб. Трябва обществото да се подиграва не на теб, а на журито. Явно по всеобщо мнение те са слепи или корумпирани. Проблем са и организаторите, защо са назначили слепи съдии.
    Защо тези които са те избрали за мис. Са се изпокрили като мишки и нито един от тях не излезе да каже сбърках или да обоснове решението си.
  • 29 Я изкарай Гано

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Темида":

    Объркал си се нещо. Тук говорим защо е избрана и я оценяваме дали е грозна или хубава. Не засягаме душевност и интелект. Това са други конкурси и критерии. Не подценявай Дряновските, Габровски моми, та и Шопкините. На улицата рядко ще срещнеш такова съчетание на "особена красота" като избраната мис. То затова следим Мис Плеймейт, а тази Мис страна, даже не разбрах кога се е състояла. На БълГ кво и е наред, че м.дите да са отпред!
  • 30 Кире

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "Питам Аз":

    Eстествено за да не бъдат понабити.Публична тайна ,кой беше ментора на Калканджиева.Убийства,взривове и др съпътстваха конкурсите през баш мутренските години.
  • 31 Vulpes

    5 3 Отговор
    Аз знам,кой е платил на журито да я изберат!
    Антония Петрова (Тоца крокодила)! И това е с цел,за да се опита да забравим за нея и прякорът и! Ама няма как да стане! Да бяха избрали Маги Бадр много по красива е!
  • 32 ЕСТЕТ

    6 2 Отговор
    Като не може да разбере, че не е красива и дизайнерството ще и е толкоз.
    Горкото то.
  • 33 Минчев

    15 1 Отговор
    Каквато държавата, такава и миската!
  • 34 Патриот

    4 2 Отговор
    Има си чар не е грозна както обикновенно. Не е перфектна, но не е и глозна. Няма какво да се лъжем.
    Сякаш имаме някакъв напредък в това отношение.
    И Анита Мейзер не е най-красивата варненка(предполагам) няма какво да се лъжем.
  • 35 Мисис

    6 3 Отговор
    Попиляхте го това момиче !...
  • 36 истината

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Екстра си е момичето":

    Тук никой не говори дали е хубава или не.Тук говорим за Мис България.Но каквато ни е държавата ,такава ни е и Миската.
  • 37 гласът на народа

    3 2 Отговор
    Абе, кое не е нагласено в тая територия, че сме тръгнали да обсъждаме обективно!? Има ли нещо обективно и безпристрастно, НЕ?
    Е??????
    Ясно е от самолет, че някой неин фИен е платил една торба кинти и са я "избрали", а по телъвизията казаха, че е Мис България, значи требе да е убава, ама вече има и Фейсбук, който не е под контрола на гладните комунета и за това там може да прочетем нещо обективно, но в крайна сметка, няма значение.
  • 38 нормален

    15 1 Отговор
    Момчета и момичета - третират ви като кучето на Павлов. Занимават Ви с пълни глупости- тази мис, Волгин и Гришо, суджуци, ограда, на слънчака дискотеките, на роско гаджето, тити или мити във вип брадър и прочее разни сапунени мехури. А има далеч по-сериозни проблеми - и локални и глобални. Обаче за тях мълчат масмедии и сайтове....

    Коментиран от #40

  • 39 мистър БГ

    12 1 Отговор
    Момичето не е толкова чак толкова грозно, но на конкурса имаше много по-красиви. Да кажем от 20 участнички 10 бяха малко по-красиви. Ако има поне малко достойнство да върне короната и да я даде на 2-то място.
  • 40 и аз

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "нормален":

    Остров Тристан да Кухня- там е спасението.
  • 41 ФОРИ

    8 3 Отговор
    УСПОКОЙХ СЕ... СПАЛ СЪМ С ПО-ХУБАВИ ОТ МИС БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #57

  • 42 конкурс

    5 2 Отговор
    ПОдгласничката и отдясно е много по привлекателна от нея и би реално да си разменят короните..И щом тази е мис България то мойта е мис ,,Вселена"
  • 43 Alen delon

    9 3 Отговор
    най малката дъщеря на Баба Яга
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 sdfsdfsdf

    6 2 Отговор
    каква душа и сърце бе ,това е конкурс за красота ...
  • 46 торбалан

    7 1 Отговор
    Аз пък, я искам...... Който не му е арна, е д,бил ! .....А и това сладко носле каква работа може да свършиии .... !!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ksССС

    7 2 Отговор
    ужас....травестит за мис БГ много паднахме ниско...
  • 49 гост

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Новата Мис България: Не съм грозна!- НЕ СИ ГРОЗНА- ТИ СИ СТРАШНА! АЗ СЪМ НА 54 ГОД И ВЕЧЕ НЕ ИЗБИРАМ, АМА ТЕБ НЕ БИХ ТЕ ИЗЧ.КАЛ

    Коментиран от #50

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 бай село

    4 9 Отговор
    Защо сипете злоба по момичето ? Допуснали са я до конкурс , явила се е , избрали са я ,спечелила ,какво лошо има в това? Нима вашите жени , майки , сестри и деца са по красиви? Представете ги на конкурс и ще разберете! Някои искат да върне короната , на кого да я върне? На втората , ами третата , ако се окаже по красива ? Затова си има жури , грозна красива , решението е тяхно! Ако зависеше от нас зяпачите , Българските футболисти, щяха да са класирани за световното , дори и фаворити за титлата , но уви....! Нима Бойко Борисов е най знаещия и можещ в България? Едва ли , но народната воля е такава ! Когато фактите говорят и боговете мълчат. Оставете момичето да се наслаждава на короната си и си вземете , око можете да решавате , много по големите проблеми в България!

    Коментиран от #54, #56

  • 53 Геро

    4 2 Отговор
    И аз имам душа и сърце. Догодина ще участвам и аз, пък дано ме изберат;))
    Дали ставам за конкурс???:))
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Я.Петров

    8 2 Отговор
    Мис България си лежала замислено пипайки топките на мистър България. Какво си се замислила? - попитал той
    А,нищо. Просто си спомних времето когато и аз имах такива..
  • 56 Ооооо

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "бай село":

    Бай-чо, нашите жени, майки, баби може да не са убави, но и затова не се явяват на такива конкурси)) Така че, като е конкурс за красота имаме желание да гледаме убавици, а не мистър (мис) Бийн ))))
  • 57 ИЦО

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "ФОРИ":

    Тва е ниска топка пич,всеки е спал с по хубава от мис бълхария.Тъщата е по-хубава от тоя борч,смятай!
  • 58 BG citizen

    6 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези снимки, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана. И не, аз не съм грозна в никакъв случай”, каза Тамара Георгиева пред Нова телевизия.

    Ми не бе Тамарче, как ще те познават? тези конкурси са за очите!!! За външна красота, а не за вътрешна. Ако само можеш да се досетиш колко много хора имат по-голяма душа и сърце от тебе и всекидневно какви каузи отстояват без да ги показват по телевизии....
  • 59 байчо

    6 3 Отговор
    ... много е хубава - само дето не 'и личи...
  • 60 stefan

    4 2 Отговор
    Има хубаво тяло и коса но в лице не е хубава. Подгласничката и е 100 пъти по-хубава. За жалост конкурсите в България са платени.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 гощо

    3 5 Отговор
    Гледах я по телевизията и ако някой ми каже,че тази мацка не е хубава явно няма вкус!!! Това е една млада красива секси мацка!!! А леля Жени Калканджиева да не се обажда много защото я познавам от тинейджърските години когато вече имаше излъчване на лелка!!!

    Коментиран от #71

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 asd

    2 1 Отговор
    Не виждам защо всеки сипва на мацката, че става - става. Ако някой е виновен за нещо това е журито което я е избрало :)
  • 69 kompetenten

    3 0 Отговор
    По голям поялник...едва ли има.....:)
  • 70 Иии на майкя муу у путкатааааа

    2 1 Отговор
    Ох майче ка ше си изцедя косматиьо на личицето хи ох да даааа бесна струя сперма ше фърка
  • 71 Чурулик чурулик

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "гощо":

    Другарката калканжиевска моного обича алкохола и кокинката казвам ви го от доверени източници може със седмици да кърка и да се друса без спирачка
  • 72 Кило сперма давам само да те притежавам

    3 1 Отговор
    Кило сперма дава само да те притежавам
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Джентълменът русофил

    1 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана."
    Ами да се запише в някое НПО тогава, вместо да си показва зле изваяното лице по телевизията.
  • 75 Бай Благой

    3 0 Отговор
    Отказвам България да се оприличава с това момиче и с онази Антония Петрова - Тоца крокошмайзера!!
    Абсолютно нагласени кокурси със сбъркана методика на оценяване, често подплатени от разни мними олигарси със неясен произход.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 кольо

    1 0 Отговор
    не е грозна! просто ние сме трезви...
  • 78 Мама ти

    1 0 Отговор
    Не си ,маминото ,не си ,те те лъжат

    Ти си най хубавото -я какъв поялник си имаш.
  • 79 Fen

    0 0 Отговор
    Все пак и предлагам да се видим насаме
  • 80 Баба Яга

    0 0 Отговор
    Не е хубаво човек да дава оценки сам за себе си! Иначе мога да и дам метлата си назаем, че гледам май нейната си я е забравила някъде.
  • 81 Первезник

    0 0 Отговор
    Ууух ,идеална за по дърти пичове като мен!!
    Желая я в цялата и прелест на " красавица".
  • 82 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Горе главата сладурано супер си .
  • 83 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Муха":

    Много е грозна...травестит...с тоя нос ...ако имаш достойнство върни короната и си гледай живота...къде си тръгнала бе момиче?как моге да представяш България с тоя вид ? Травестит чист си...
  • 84 Анонимен

    0 0 Отговор
    Чист травестит...ужас грозотия